Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Hattron:
Mam pytanie odnoscie robienia namiotu. Zebralem 10 brahmin hide, znalazlem odpowiedznie miejsce... ale nie moge stworzyc namiotu. w jaki sposob uzyc science na poziomie inventory??
greenthumb:
stworzyć namiot:
1.wprowadzić pusty spotkanie (na WM) w miejscu, w którym chcesz zbudować namiot.
2.otworzyć "inventory"
3.przytrzymaj lewy przycisk myszy na 10x skór bramin
4.przesunąć kursor w dół do ikony "skilldex"
5.wybierz "science"
Hattron:
Jak jestem w oknie ekwipunku i próbuje przeciągnąć skóry, to mogę je jedynie wywalić z ekwipunku. Jeżeli przesunę cokolwiek za okno ekwipunku znajduje to na ziemi. Jak mam otwarte okno ekwipunku nie mogę używać innych opcji. To normalne czy mam coś z ustawieniami gry?? podsumowując, namiot jeszcze nie postawiony
nie pomogło;/ nadal to samo. hmm co oznacza "ręka powinna być w stanie zmienić strzałkę"
greenthumb:
spróbuj za pomocą prawego przycisku myszy, ręka powinna być w stanie zmienić strzałkę.
dalej postępuj zgodnie z instrukcjami:
--- Quote from: greenthumb on October 18, 2012, 08:13:52 pm ---stworzyć namiot:
3.przytrzymaj lewy przycisk myszy na 10x skór bramin
4.przesunąć kursor w dół do ikony "skilldex"
5.wybierz "science"
--- End quote ---
Death Swag:
--- Quote from: Hattron on October 18, 2012, 10:41:42 pm ---Jak jestem w oknie ekwipunku i próbuje przeciągnąć skóry, to mogę je jedynie wywalić z ekwipunku. Jeżeli przesunę cokolwiek za okno ekwipunku znajduje to na ziemi. Jak mam otwarte okno ekwipunku nie mogę używać innych opcji. To normalne czy mam coś z ustawieniami gry?? podsumowując, namiot jeszcze nie postawiony
--- End quote ---
Nikt nie pisał żeby przeciągać/przenosić skóry gdziekolwiek.
Po prostu musisz mieć 10 skór (lub więcej to bez różnicy , minimum to 10 bo i tak tyle zużyjesz) , będąc na World Map (musisz "wejść" w wybrane przez siebie miejsce na namiot) , otwierasz ekwipunek i trzymasz lewy przycisk myszki na skórach , wyskakuje pasek opcji (Lornetka , Buźka , ręka) wybierasz "buźkę" , wtedy wyskakuje Ci lisa skill , wybierasz science i masz namiot.
Jeśli trzymając lewy przycisk myszki nie wyskakuje Ci pasek opcji tylko unosisz skóry, to kliknij raz Prawy przycisk myszki i spróbuj znowu przytrzymać pasek powinien się pojawić.
Prościej już chyba nie można.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version