Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (137/180) > >>

kompreSor:

--- Quote from: Rascal on September 02, 2012, 07:25:45 pm ---rzekl bbcs wrzucajacy paczke mutow na grida w kazdej bitwie, hehe dobre :>

--- End quote ---
jaki BBCS, my mamy sojusz a panami z południowej Ameryki a nie BBSEM. w sumie BBSy bez mutów to jak Wichura bez łopaty.

Project_Alfa:
Uszanowanie,
Trzy pytania:
1.Jak się zakłada kłódkę ? Czeba mieć do tego klucz ?
2. Jak jestem gdzieś w mieście i kliknę na ludzika lpm i rozwinie się menu podręczne, to co to są takie dwie strzałki na sobie wskazujące w górę ?
3. W NCR tam obok kolesia co sprzedaje auta (na markecie) jest drugi kolo który daje jakąś misję w której trzeba mieć towarzysza (chyba). O co kaman z nią ?

aaa i jeszcze jedno, nieraz są zagrody z brahminami i mają na wejściu jakąś cegłę co blokuje wejście, o co chodzi i czemu tak z tym ?

Pozdrawiam
-Alfa

rajnerGT_PL:
Witam. Mam problem z aktualizacją. Gdy dochodzi do tego momentu:

nawet po kilku godzinach nie chce się pobrać i ruszyć dalej, ktoś wie o co chodzi?

Tomowolf:
Od pewnego czasu deweloperzy mają jeszcze bardziej wyjebane niż mieli, i niechce im się naprawiać updatera, zamiast tego można ściągnąć całą najnowszą instalkę (szczerze lepszy pomysł, niżeli 200 graczy chce updejtować od razu po jakiejś zmianie) o tutaj : http://fonline2238.net/files/

Death Swag:
Chyba mam coś nie tak z postacią , ponieważ jak "wszamie" blue printa to go nie ma na liście w
fix boy'u  myślałem , że to jakiś jednorazowy błąd ale za 3 razem zrezygnowałem z uczenia się ich bo straciłem parę kosztownych bp'sów :<
P.S  Sprawdzałem również czy lista może zaktualizuje się przy Adv. Workbench , ale niestety to też nie pomogło.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version