Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Death Swag:
O dzięki za pomoc :)
racoon:
--- Quote from: Project_Alfa on August 28, 2012, 01:03:52 am ---Witam ponownie Panie i Panowie.
Kolejne pytanie, które się zrodziło w ferworze grania dotyczy Companieros'a.
Otóż zachowuje się normalnie, ale jak przychodzi co do czego, by walczyć, to
ucieka mi z kratki (gram na TB). Jest w pełni sił, ma broń, amunicje, wszystkie kończyny i członki na miejscu. Jedyne co mogę robić żeby nie wyszedł z enco to naganiać go komendą z pod ALT'a "move to high priorytet" (naganiam dosłownie jak John Wayne jałówkę na prerii). Z pośród dostępnych trybów walki w rozmowie z nim mam ustawione by nie atakował nikogo zanim ktoś mnie nie zaatakuje. Pozostałe opcje są nieprzydatne gdyż gram we współpracy z innym graczem z którym nie mamy gangu i inne opcje kończą się jego atakiem. Taki Companieros jest kompletnie nieprzydatny. Jedynie do noszenia stuffu się nadaje. Jakieś pomysły cóż zrobić by Companieros dobył broni i walczył ze mną ramię w ramię ? ???
--- End quote ---
ma niskie loyality. musisz mu dac z 50 flaszek booze albo piwa i bedzie walczyl.
Dozer:
Pytanie z innej beczki, jest po co wracać na serwer po pół roku? Czy są w planach jakieś większe zmiany na serwerze?
manero:
--- Quote from: Dozer on September 02, 2012, 03:37:48 pm ---Pytanie z innej beczki, jest po co wracać na serwer po pół roku? Czy są w planach jakieś większe zmiany na serwerze?
--- End quote ---
Najlepszy system TC ostatnich sezonów. Ogólnie wszystko jest ok z tym, że ludzie uciekli od tej gry kiedy była chujowa na maxa w związku z czym brakuje graczy.
kompreSor:
--- Quote from: manero on September 02, 2012, 04:19:59 pm ---Najlepszy system TC ostatnich sezonów.
--- End quote ---
lepszy był by z milicją.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version