Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (14/180) > >>

pistacja:

--- Quote ---jeśli stracimy w dowolnych okolicznościach walizkę (ukradną, otworzymy i zjuchcimy zawartość, pierdolniemy se w namiocie w charakterze ozdoby) spadnie nam reputacja o 400 punktów, a przy próbie wzięcia następnej walizki otrzymamy uprzejmą prośbę o raźne pospierdalanie iżebymciętuwięcejniewidział.
--- End quote ---

Czyli jak mnie tak zwany random pikej albo grupka panienek z granatami wysadzi w powietrze pod san-fran to równie dobrze mogę sobie zrobić nową postać bo szanse na odzyskanie reputacji są żadne?

zubrowka:
jest jeszcze taki wynalazek jak pociag, przynajmniej przed wipem byl.

Slardevos:
Hmm mam pytanko jeszcze do tych gunnersów. Gdzie jest ten koleś co daje questy i jak ewentualnie mozna się do niego dostać?

manero:

--- Quote from: Wichura on January 21, 2012, 12:56:26 am ---...jakiegoś rudego pokurcza.

--- End quote ---

On nie jest rudy tylko ma na głowie czerwoną chustę ; d

Tomowolf:

--- Quote from: Slardevos on January 21, 2012, 02:01:32 pm ---Hmm mam pytanko jeszcze do tych gunnersów. Gdzie jest ten koleś co daje questy i jak ewentualnie mozna się do niego dostać?

--- End quote ---
masz to narysowane czarno na różowym i dalej nie kapujesz? Podpowiem - duży budynek z karłem w środku a na zewnątrz stoi dwóch mięsniaków, w środku jest gość w zielonym mundurku, który daje te questy ;-).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version