Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Tomowolf:
Masz dwa wybory, albo ładujesz 10lk, i bierzesz perki pod kryty (spray and pray, more crits better crit) i klepiesz coś na oko wychodzi 180~hp i z 70 udźwigu, więcej sie nie da wyciagnać, chyba ze prochy no i to bedzie 4 -6 wystrzałów na turę, albo ładujesz 1lk i robisz z niego tadrz maderfakiera z 6 szotami na ture i 200+hp i dużym udźwigiem.
Pokombinuj w nitue.
Eschios7:
Wyjaśni ktoś na czym dokładnie polega slave run ?
Tak czytałem wiki jednak mój poziom angielskiego pozwala mi zrozumieć całość sytuacji.
Doczytałem się tam haczyka, którego nie jestem w stanie zrozumieć.
Było ostrzeżenie chyba, że przy jednym niepowodzeniu już nie mogę brać udział w slave run ?
I bodajże druga wątpliwość, mam tam wszystkich zabić ?
Tomowolf:
--- Quote from: Eschios7 on July 25, 2012, 02:11:05 PM ---Wyjaśni ktoś na czym dokładnie polega slave run ?
Tak czytałem wiki jednak mój poziom angielskiego pozwala mi zrozumieć całość sytuacji.
Doczytałem się tam haczyka, którego nie jestem w stanie zrozumieć.
Było ostrzeżenie chyba, że przy jednym niepowodzeniu już nie mogę brać udział w slave run ?
--- End quote ---
Slave run to inaczej "miniquest" od Mecgera, daje ci un questa jak już jesteś łowcą murzynów, tylko musisz mieć coś koło 164~ repa (nie pamiętam), i spytać się go o robotę.
Un ci da kółko na mapie, musisz tam wejść, pogadać z łysym stojącym koło ciebie, i zabić tych co się rzucą na ciebie, i to wszystko, potem wracosz po zapłate i powtarzasz co 2 godziny, lub robisz alta.
likeyoucare:
Dodam, że wielkość nagrody jest losowa. Może to być 300, 10,000 kapsli i więcej. Zazwyczaj jest 3k.
Quest możesz wykonać raz na 2 godziny, po odbiorze nagrody Twoja reputacja spada do 150 i żeby ponownie móc go wykonać musisz mieć 160 - sprzedać co najmniej dwóch niewolników (za każdego sprzedanego dostajesz 6 rep). Podczas wykonywania slave run nie mogą zginąć NPC, którzy Ci pomagają, sam też nie możesz zginąć, bo po powrocie do łysego nie dostaniesz kasy, tylko opieprz i reputacja spadnie Ci do ok. 60. Będziesz musiał znowu bić do 160.
--- Quote from: Eschios7 on July 25, 2012, 02:11:05 PM ---Było ostrzeżenie chyba, że przy jednym niepowodzeniu już nie mogę brać udział w slave run ?
--- End quote ---
Możesz powtórzyć po niepowodzeniu. Masz zabić tylko tych, którzy Cię atakują. Jeśli zabijesz któregoś z neutralnych, to dostaniesz mniej kapsli.
Death Swag:
Mam kilka pytań ,
1.Słyszałem że sprzedawanie brahminów może być dochodowe , nie wiem tylko gdzie je sprzedawać (VC , NRC?) i ile płacą od sztuki?
2.Podobno innym sposobem na zarobek jest robienie/farmienie włóczni , robiłem włócznie i powiem szczerze ,że bardziej skłaniam się ku farmieniu ich. Pytanie brzmi gdzie najlepiej farmić włócznie.
3.Snajper SG , gdy strzał celowany ze snajperki "zjada" 7AP warto robić taką postać? Ponieważ jeśli chce mieć się 2x celowane strzały trzeba brać jet i 2x action boye , przez co postać ma strasznie niskie hp i DR.
4.Ostatnio czytałem o dual logu , czy jest "legalny"? , nie chodzi o przeznaczenie w akcjach PK pod TB , tylko o zakładanie baz/namiotów (dzielonych między moje alty). Jeśli jest to możliwe prosił bym o padnie linku do takowego programu.
5.Czy im wyższy skill science tym więcej przedmiotów wtórnych z przetwarzanego przedmiotu, czy tylko im więcej tym większa szansa na udane przetworzenie?
Wiem , że pytania są dosyć zróżnicowane ale mam nadzieję ,że nie sprawią większego kłopotu :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version