Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (120/180) > >>

likeyoucare:

--- Quote from: racoon on July 22, 2012, 04:39:16 AM ---btw teraz sie obudziliscie jak znerfili crit bursty?

--- End quote ---

Wybieram "Spray and Pray" i w dupie mam "znerfienia".

Death Swag:

--- Quote from: likeyoucare on July 22, 2012, 11:02:21 PM ---Wybieram "Spray and Pray" i w dupie mam "znerfienia".

--- End quote ---

Jeśli racoon pisząc "znerfienie" miał na myśli modyfikatory krytyczne pancerza to dobrze , ponieważ zawsze uwzględniałem ten perk przy robieniu tego typu postaci.

Death Swag:
Wie ktoś może , kiedy skuteczność skilla science jest najwyższa?
Chodzi tu o maksymalną i opłacalną ilość wiem że nie warto dawać 300% (czyli max) ponieważ po xxx% się nie opłaca dalej zwiększać tego skilla.
To samo tyczy siÄ™ skilli repair , lockpick oraz steal.

Nie chce mi się robić innego alta do każdego skilla po 300% bo to bez sensu kiedy mogę mieć 1 alt posiadający 10int + skilled który jest wielozadaniowy.

Sorisso:
lockpick i steal mniejszy niz 300 jest "hujowy", podejrzewam ze tylko repair 150 jest wystarczajaco a reszta do 300

Death Swag:
Łącznie z skillem science?
Potrzebuje alta z takim skillem ponieważ rozmontowywanie przedmiotów wydaje się niezłym sposobem na zdobywanie surowców.
Myślę o HQ fibers z uszkodzonych CA (farmione z VC patroli) ale nie wiem czy można je w ten sposób nabyć.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version