Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (118/180) > >>

Death Swag:
A co sądzicie o perku Better Criticals dla Big gunnera pod krytyczne strzały?
Wiem że wzmacnia ataki o 20% , ale jeśli wjedzie krytyk z LSW czy m60 to jest on raczej śmiertelny bez tego.
Nie miałem postaci pod strzały krytyczne ,więc nie wiem dokładnie jak to wygląda , liczę na jakieś rady z waszej strony :)

Swiatowid:
przydatny jesli walisz z duzej odleglosci masz wieksze prawdopodobienstwo ze ubijesz cel.
Pamietaj ze crity i hity maleja w zaleznosci od odleglosci od celu(nie dotyczy sg snipers z single/aimed shoot)

likeyoucare:

--- Quote from: Swiatowid on July 21, 2012, 10:36:31 AM ---Pamietaj ze crity i hity maleja w zaleznosci od odleglosci od celu

--- End quote ---

Kto Ci takich głupot naopowiadał? Dla burst są tylko 2 bramki: =1hex i >1hex
Jeśli masz 200% bg, to nie ma znaczenia, czy walisz z odległości 2 hex czy z 20 hex. Obrażenia są takie same pod warunkiem, że taka sama liczba kul trafi w cel. Proszę mnie poprawić jeśli się mylę :)

Death Swag:

--- Quote from: likeyoucare on July 21, 2012, 12:57:02 PM ---Kto Ci takich głupot naopowiadał? Dla burst są tylko 2 bramki: =1hex i >1hex
Jeśli masz 200% bg, to nie ma znaczenia, czy walisz z odległości 2 hex czy z 20 hex. Obrażenia są takie same pod warunkiem, że taka sama liczba kul trafi w cel. Proszę mnie poprawić jeśli się mylę :)

--- End quote ---

Kalkulator w FCP potwierdza twojÄ… wersjÄ™.
No i Better Critical najlepiej sprawdza się z odległości większej niż 1hex ,ponieważ w przypadku Big Gunnerów strzał z 1hexa przeważnie kończy się zgonem przeciwnika.
Z odległości wygląda to inaczej więc wydaje mi się ,że perk przydatny dla krytycznego burstera.

likeyoucare:
Też przyłączam się do pytania "jak wygląda trafienie krytyczne z lsw?" i czy jest sens w wyborze perk'a better crits ;>
Niech jakiś wyjadacz podzieli się doświadczeniem.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version