Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (114/180) > >>

racoon:
jak juz robicie bursterow pod kryty to o spray and pray nie zapomnijcie

Death Swag:

--- Quote from: manero on January 15, 2012, 05:00:58 AM ---Ten perk jest zbugowany i gówno daje. Nie warto zawracać sobie nim gÅ‚owy. Nawet jeÅ›li w Å›rodku nic nie masz  ;D

--- End quote ---
Jeśli wierzyć manero nie warto brać spray and pray...
Niestety muszę bazować na wypowiedziach innych graczy bo jestem zbyt leniwy żeby wyexpić postać na 24lvl z spray and pray i zobaczyć jak działa to w praktyce.

Death Swag:

--- Quote from: JovankaB on June 27, 2012, 05:58:02 AM ---DeputyDope's tip works only during peak time, when there is about 50 people on server.

minutes 1-45 - you do normal activity that you don't want rollbacked, eg hunting
minutes 45-60 - do whatever can't be destroyed by rollbacks, eg looking for new people to hunt in game or even things where rollbacks are helpful, like some testing with your ammo / weapons (you will get it back).

Remember minute 45 is the moment where you will be rollbacked. If you are in encounter with other people, wait a moment for them to login. Location will disappear if you exit it. Once you adjust to the cycle you might find the game more fun to play.

--- End quote ---

Coraz bardziej tego nie ogarniam , wychodzi na to że teraz powinienem siedzieć ze stoperem grając w FOnline , by pilnować kiedy rollback się zaczyna inaczej mogę stracić nabyty przez ten czas staff/lvl.

JovankaB:

--- Quote from: Death Swag on June 27, 2012, 01:07:56 PM ---Coraz bardziej tego nie ogarniam , wychodzi na to że teraz powinienem siedzieć ze stoperem grając w FOnline , by pilnować kiedy rollback się zaczyna inaczej mogę stracić nabyty przez ten czas staff/lvl.
--- End quote ---

http://fo2238.fodev.net/status/

Jak widzisz uptime powyżej 45 minut, tzn, że nie ma sensu pozyskiwać przedmioty, xp, itd...
Ew, możesz w ogóle przestać grać dopóki dev team nie poradzi sobie z crashami.

Czego tu nie ogarniasz?

Death Swag:

--- Quote from: JovankaB on June 27, 2012, 01:55:41 PM ---http://fo2238.fodev.net/status/

Ew, możesz w ogóle przestać grać dopóki dev team nie poradzi sobie z crashami.

--- End quote ---

To dobry pomysÅ‚ , mam sÅ‚abe nerwy wolÄ™ poczekać  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version