Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Tomowolf:
--- Quote from: Sansala on June 16, 2012, 06:08:01 PM ---Wszędzie czytam że nie ma power armora i adv power armora znowu w grze mówią że jest co jest prawda ?
Czy istnieją moduły?
--- End quote ---
To jest FOnline i nie ma nic zwiÄ…zanego z F2 poza podtekstem fabularnym i plikami.
Nie ma modułów, swego czasu dawało się abusować PA i APA z eventów pijanych giejemow kiedy to nawet nie interesowali sięi jednej nocy w (poza strefą iventu pevmałpe)grze pojawiały się ich dziesiątki :>.
SoulRak3r:
Cześć. Miał ktoś już "przyjemność" odpalić grę na Windows 8? Mi nie działa jak na razie. Załadowałem wszystkie pliki jak trzeba, nie wyskakują błędy ale gdy próbuję włączyć grę to nic się nie dzieje.
Zupełnie jak bym próbował odpalić Dosową grę pod Win (xp,v,7).
Death Swag:
Mam pytanie panowie , czy posiadając 16% crit. chance często wchodzą strzały krytyczne?
Chodzi tu o strzał z Avenger Miniguna 40 pocisków , każdy 16% szans na krytyka , nie wiem jak to wygląda w praktyce ponieważ FCP nie oblicza ile każdy pocisk ma procent, tylko pokazuje ile ogólny strzał ma procent (właściwie dla snajperów , dla Big Gunnerów już nie zbyt).
Death Swag:
Dodatkowo , nie każdy strzał na pewno dosięgnie celu więc nie można powiedzieć ,że 40 pocisków na 100% trafi cel z tego co mi wiadomo minigun lubi gubić pociski "po drodze".
Tomowolf:
--- Quote from: Death Swag on June 23, 2012, 08:11:46 PM ---Dodatkowo , nie każdy strzał na pewno dosięgnie celu więc nie można powiedzieć ,że 40 pocisków na 100% trafi cel z tego co mi wiadomo minigun lubi gubić pociski "po drodze".
--- End quote ---
Odpowiedź do tego postu i poprzedniego :
Szansa na kryta wpływa na strzał - nie na każdą kulę która wylatuje z lufy naraz w serii, i jeszcze jedno, jeżeli wejdzie krit, wiedz że 100% nabojów trafiło cel (tak to chyba działa prawdopodobnie), jeżeli chcesz być pewny śmierci przeciwnika najlepiej zwabić go na 1 hex i wtedy wystrzelić serię - daje podobny efekt do krytyka, a jeżeli naraz wejdzie to i to, wiedz, że coś się dzieje.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version