Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (111/180) > >>

Tomowolf:

--- Quote from: The Gamer on June 16, 2012, 04:57:15 PM ---No to trochę bez sensu, że na wiki nie piszą o blueprintach.
W każdym razie, dzięki.

EDIT:
Pytanie o zadania od Bractwa - skończyłem wszystkie, które mógł mi dać kolo w bunkrze, teraz mam się zgłosić do Cytadeli lecz nikt tam nie chce ze mną rozmawiać. To jakiś bug? Ostatnie zadanie to wyprawa po dane do bunkru Bractwa koło Necropolis.

--- End quote ---

Są dwa tłumaczenia tego:
1. Quest jest niedokończony i nie ma NPCa który kończy twój questline u BoSów.
2. Nie ma NPCa ponieważ był abusowany przez ruskich aby dawał im wódke.

Sansala:
Jako nubek pokuszę się o kilka zapytań a mianowicie:
Czy tak jak w f2 tak i tutaj idzie sobie "doczepiać" chipy?
Snajperek który ma 3 str jaką bronią miota (chodzi o small guns)?

manero:

--- Quote from: Sansala on June 16, 2012, 05:28:43 PM ---Snajperek który ma 3 str jaką bronią miota (chodzi o small guns)?

--- End quote ---

Z siłą 3 możesz strzelać z needler pistol albo ppk12 ;) to drugie jest dla ciebie nieosiÄ…galne a to pierwsze jest do dupy. Snajper musi mieć 5 siÅ‚y, builda pod dragi albo builda z weapon handling. Ewentualnie builda pod dragi z weapon handling  ;D

Sansala:
Okej bo znalazłem builda na 3 str i dlatego się zastanawiałem nad tym skąd brać str np na sniper rifle
kolejne kilka pytań które mnie nurtują
Wszędzie czytam że nie ma power armora i adv power armora znowu w grze mówią że jest co jest prawda ?
Czy istnieją moduły?

Dark Angel:

--- Quote from: Sansala on June 16, 2012, 06:08:01 PM ---Okej bo znalazłem builda na 3 str i dlatego się zastanawiałem nad tym skąd brać str np na sniper rifle
kolejne kilka pytań które mnie nurtują
Wszędzie czytam że nie ma power armora i adv power armora znowu w grze mówią że jest co jest prawda ?
Czy istnieją moduły?

--- End quote ---

Bierzesz buffouty lub weapon handling ( perk od 100% SG, EG, BG)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version