Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Kwas:
Chciał bym żeby jeszcze to kiedyś odżyło , chyba wszyscy tego chcą.
Przeglądałem dział z pomysłami na tym forum, i muszę przyznać że są naprawdę fajne, jak by to ktoś... ehhh
Żałuję że nie doceniłem FO 2238 za czasów jego świetności , dopiero teraz dostrzegam te wszystkie jego największe zalety .
Szkoda że każdy ma właśnie tylko jakieś tam swoje zdanie, czy przemyślenia , a nigdzie nie ma konkretnych informacji od teamu. Po mojemu wygląda to tak:
-Ojciec zginÄ…Å‚ (Fallout 2238)
-Matka zwariowała i straciła kontakt z rzeczywistością (dev-team)
-Dzieci siedzą w pokoju i nie wiedzą co się dzieje, nikt im nic nie chce powiedzieć , domyślają się różnych rzeczy, starsze rodzeństwo dba o młodsze, dodaje mu otuchy , bo jednak czują że coś jest nie tak (gracze)
...
manero:
--- Quote from: Kwas on June 15, 2012, 07:06:11 PM ---Chciał bym żeby jeszcze to kiedyś odżyło , chyba wszyscy tego chcą.
--- End quote ---
Szczerze? Wątpię. Znudzeni i mało aktywni developerzy(nawet w najlepszych czasach), wkurwiający do bólu game masterzy(patrz ostatnia rozdawanka skinów, naprawdę Jovi lubię Cię ale weź walnij głową o ścianę i się obudź, serwer na finiszu a Ty dalej kierujesz się zasadami które się nie sprawdziły ;)), męcząca na dłuższą metę społeczność.
Są inne gry, ciekawsze i lepsze. Teraz czas je znaleźć :)
Tomowolf:
--- Quote from: manero on June 15, 2012, 09:11:22 PM --- Teraz czas je znaleźć kupić.
--- End quote ---
Darmowe gry są chujowe, żeby w coś konkretnego pograć trzeba udać pinions.
Przykłady? GW2, WoW, LotrOnline, i takie tam.
Gri za fri sÄ… chujowe.
manero:
--- Quote from: Tomowolf on June 15, 2012, 09:15:50 PM ---Darmowe gry są chujowe, żeby w coś konkretnego pograć trzeba udać pinions.
...
Gri za fri sÄ… chujowe.
--- End quote ---
To idź do pracy, a nie narzekasz :)
ISn2:
--- Quote from: Tomowolf on June 15, 2012, 09:15:50 PM ---Darmowe gry są chujowe, żeby w coś konkretnego pograć trzeba udać pinions.
Przykłady? GW2, WoW, LotrOnline, i takie tam.
Gri za fri sÄ… chujowe.
--- End quote ---
Darmowe gry nie sa chujowe, jednak moga je tworzyc chujowi ludzie, podobnie jak chujowi ludzie moga pisac chujowe komentarze lub dawac chujowe przyklady z chujowymi grami...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version