Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (108/180) > >>

maciek83:

--- Quote from: Jaszczomb on June 13, 2012, 01:36:04 AM ---Czytam sobie takie coś i pojawia mi się dodatkowa opcja na liście przedmiotów?

--- End quote ---

właśnie tak

a p90... no cóż może nie plastik a kompozyty? 8)

Kwas:
Witam, mam takie pytanie, mianowicie o co chodzi z tymi ciągłymi cofkami na serwerze (nie wspominając o ciągłym pauzowaniu się gry na kilkanaście sekund) ? Chciał bym wiedzieć czy to się dzieje regularnie o stałych godzinach (jak tak to kiedy) , czy to problem przejściowy, i ogólnie... jaki jest stan fallouta 2238 (bardzo ogólnie). Dawno nie grałem i chciał bym wiedzieć czy jest jakaś nadzieja, bo nie wygląda to wszystko zbyt dobrze. Pozdrawiam

manero:
PomijajÄ…c problem z wspomnianymi rollbackami i mega lagami które towarzyszÄ… nam od przesiadki na nowy serwer... jest jeszcze caÅ‚a masa innych problemów  ;D Ogólnie serwer ssie paÅ‚e po same jaja. Graczy praktycznie nie ma(Å›rednio 70 to jakiÅ› żart), zajÄ™cia w grze tym bardziej.

FO się skończyło i nie dotyczy to tylko 2238. Requiem jeszcze jako tako ciągnie, ale 2238 leży i kwiczy. Zero updejtów i fatalny stan serwera zaowocowały.

Parano:
Nie wiem czy to zmęczenie gry czy zmęczenie samych graczy...

Serwer jest niegrywalny ale większym problemem jest nuda. Na Pustkowiach nic się nie dzieje, nie ma sensownej roboty, nie ma przyjaciół ani wrogów, nie ma internetu, telewizji, Euro2012. Można walić patykiem w mrówki, tylko że to już nie taka sama frajda co w dzieciństwie. Fonline2238 przykrywa rdza i kurz.

Na szczęście Parano jest samowystarczalnym łobuzem, któremu nie przeszkadza samotność. W okolicach moich kryjówek jest wiele szlaków handlowych, karawan, band i gangów. A do miast zaglądam by sprzedać zdobyty ekwipunek ;)

Wichura:

--- Quote from: Kwas on June 15, 2012, 03:14:19 PM ---Witam, mam takie pytanie, mianowicie o co chodzi z tymi ciągłymi cofkami na serwerze (nie wspominając o ciągłym pauzowaniu się gry na kilkanaście sekund) ? Chciał bym wiedzieć czy to się dzieje regularnie o stałych godzinach (jak tak to kiedy) , czy to problem przejściowy, i ogólnie...
--- End quote ---
Nikt nie wie, jaka jest tego przyczyna, bo jak zwykle nie ma żadnej konkretnej informacji ze strony dev-teamu. Obserwując poczynania naszego kanałowego bota wyświetlającego status serwera nie da się dojść do żadnych sensownych wniosków, bo cofki sprawiają wrażenie niezależnych od czegokolwiek. Nie wiem o ile cofa, odkąd się to zaczęło (jakieś dwa miesiące już) przestałem grać.

--- Quote from: Kwas on June 15, 2012, 03:14:19 PM ---jaki jest stan fallouta 2238 (bardzo ogólnie).
--- End quote ---
It is fine as it is. Choć ten żart przestał już być śmieszny.

--- Quote from: Kwas on June 15, 2012, 03:14:19 PM ---Dawno nie grałem i chciał bym wiedzieć czy jest jakaś nadzieja, bo nie wygląda to wszystko zbyt dobrze.
--- End quote ---
Jest nadzieja, że ktoś poskleja do kupy wszystkie "the best of" FOnline'owego uniwersum - na rozmaitych forumach poniewiera się masa dobrego szajsu gotowego do użycia - i uruchomi zabawę jeszcze raz. Nie będzie to niestety 2238 ani też 2155, które zmarło przed narodzeniem.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version