Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
maciek83:
pozmienialo sie - fast shoot juz nie dziala na bursty
dobre smg? przeciez p90 jest najlepsza smg
Wichura:
--- Quote from: Jaszczomb on June 12, 2012, 12:15:23 AM ---Ps. Gdzie się podziały stare, dobre SMG?
--- End quote ---
SMG wymaga teraz blueprinta, którego o ile wiem nie zaimplementowano albo jest bardzo mała szansa na jego znalezienie. A z łupów chyba nie da się już naruchać, bo znerfiono ludki które owoż SMG miały. Kto to słyszał, żeby obdzierać zabitych na Pustkowiu? Młotek, kopalnia, warsztat i voila, w brudnej szopie z kilku kamlotów powstaje karabin plazmowy.
headshot:
A Hubolodzy nie używają przypadkiem SMG i amunicji ppanc?
Perteks:
używają greese gunów jeśli dobrze pamiętam
Jaszczomb:
--- Quote from: Wichura on June 12, 2012, 06:32:33 AM ---SMG wymaga teraz blueprinta, którego o ile wiem nie zaimplementowano albo jest bardzo mała szansa na jego znalezienie. A z łupów chyba nie da się już naruchać, bo znerfiono ludki które owoż SMG miały. Kto to słyszał, żeby obdzierać zabitych na Pustkowiu? Młotek, kopalnia, warsztat i voila, w brudnej szopie z kilku kamlotów powstaje karabin plazmowy.
--- End quote ---
A jak właściwie działają te blueprinty? Czytam sobie takie coś i pojawia mi się dodatkowa opcja na liście przedmiotów? Czy może 1 blueprint = 1 item i szukaj następnego?
--- Quote from: maciek83 on June 12, 2012, 12:24:41 AM ---pozmienialo sie - fast shoot juz nie dziala na bursty
dobre smg? przeciez p90 jest najlepsza smg
--- End quote ---
p90 jest jakieÅ› takie... plastikowe :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version