Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
headshot:
--- Quote from: Jaszczomb on June 06, 2012, 10:34:42 PM ---Jest jakiś błąd na serwie czy u mnie coś nawaliło? Po włączeniu mam czarny ekran. Dostaję komunikat o połączeniu, u góry tyka zegarek a poza tym czarny ekran. 5 minut wcześniej działało a teraz już nie. Usunąłem cache, przeinstalowałem grę i dalej to samo. Ma ktoś coś takiego?
--- End quote ---
Jeśli masz aktualnego klienta (nie przejechanego updaterem) to upewnij się, że masz ustawione nowe IP serwera. Dla systemów Windows Vista i Windows 7 uruchom grę jako administrator, dodaj do wyjątków firewalla oraz dla pewności ustaw tryb zgodności z Windows XP SP3.
Dark Angel:
--- Quote from: racoon on June 08, 2012, 11:42:05 PM ---@Project_Alfa nie mozna, npc jest zbugowany
@Jaszczomb podal bys ten build pod 5 burstow?
--- End quote ---
Jaszczomb:
Dałem radę z tym błędem. W full screenie chodzi normalnie a w oknie mam zawsze czarno i nie da rady nic zrobić. Pięć minut wcześniej grałem normalnie a po relogu już czarno. Reinstall nic nie daje.
Z tego co wiem to max można mieć 4 bursty w small gunach. Mój build jest pod 3 bursty albo 5 strzałów pojedynczych.
Mam pytanko. Co się stanie z moimi rzeczami w namiocie jeśli wezmę Rangera? Znikną czy będą w skrzynce w nowym obozowisku?
maciek83:
max mozna miec wlasnie 3 bursty,i... 5 strzalow? chyba 6, a 7 z jetem.
jak wezmiesz rangera to sie nic nie stanie, dopiero robiac nowy namiot zrobi ci sie hatka zamiast namiotu a tu jak zawsze stary namiot i itemy znikajÄ….
Jaszczomb:
p90 przecież kosztuje 3AP burst (fastshoot + BROF). Max można mieć 12 AP czyli 4 bursty albo 6 strzałów. Chyba, że się pozmieniało i o czymś nie wiem?
Ps. Gdzie się podziały stare, dobre SMG?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version