Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (105/180) > >>

Jaszczomb:
O, znajomy nick ;) Z tego co pamiętam to prowadziłeś kiedyś sierociniec dla noobków. Szkoda, że taka kicha teraz na servie (ponoć jakiś exodus był czy coś) bo miałem ochotę znów się trochę wkręcić :) Z tego co oglądam to sporo fajnych rzeczy wprowadzili. Ciekawe tylko czy dalej jest taka masakra z przemieszczaniem się po mapie.
Co to jest ten "outdoorsman camp" i czym się różni od namiotu?
Zanosi siÄ™ na jakÄ…Å› poprawÄ™ na serwie czy nikt, nic nie wie jak zawsze?

Wichura:

--- Quote from: Jaszczomb on June 03, 2012, 04:41:56 AM ---O, znajomy nick ;) Z tego co pamiętam to prowadziłeś kiedyś sierociniec dla noobków.
--- End quote ---
To się nie zmieniło, ale nie pamiętam, by pojawił się ktoś nowy od dobrego miesiąca.

--- Quote from: Jaszczomb on June 03, 2012, 04:41:56 AM ---Szkoda, że taka kicha teraz na servie (ponoć jakiś exodus był czy coś) bo miałem ochotę znów się trochę wkręcić :)
--- End quote ---
Exodusy i "oficjalne odejścia" ogłaszają płaczliwe nabzy z obesranymi piętami, którym wydaje się, że kogokolwiek obchodzi co robią. Niespodzianka - nikogo nie obchodzi, a już najmniej dev-teamu.

--- Quote from: Jaszczomb on June 03, 2012, 04:41:56 AM ---Z tego co oglÄ…dam to sporo fajnych rzeczy wprowadzili.
--- End quote ---
Ta, niektóre pomysły (support perki chociażby) są zajebiste.

--- Quote from: Jaszczomb on June 03, 2012, 04:41:56 AM ---Ciekawe tylko czy dalej jest taka masakra z przemieszczaniem siÄ™ po mapie.
--- End quote ---
Jest lepiej, a ja nadal nie rozumiem po co było to całe ślimaczenie w poprzedniej erze. Wygląda na to, że już się tego nie dowiem.

--- Quote from: Jaszczomb on June 03, 2012, 04:41:56 AM ---Co to jest ten "outdoorsman camp" i czym się różni od namiotu?
--- End quote ---
Ma warsztat, skrzynkę i półeczkę, żeby go zbudować trzeba mieć perka Ranger i użyć Science na 10 skórach krowy, jak w przypadku namiotu.

--- Quote from: Jaszczomb on June 03, 2012, 04:41:56 AM ---Zanosi siÄ™ na jakÄ…Å› poprawÄ™ na serwie czy nikt, nic nie wie jak zawsze?

--- End quote ---
Jak zawsze, Rotatorsi są lepsi niż Templariusze, jeśli chodzi o pilnowanie swych tajemnic.

Jaszczomb:
Jest jakiś błąd na serwie czy u mnie coś nawaliło? Po włączeniu mam czarny ekran. Dostaję komunikat o połączeniu, u góry tyka zegarek a poza tym czarny ekran. 5 minut wcześniej działało a teraz już nie. Usunąłem cache, przeinstalowałem grę i dalej to samo. Ma ktoś coś takiego?

Project_Alfa:
Gdzie można znaleźć perk "Stealth Girl" ?
przewertowałem forum i nigdzie nie jest napisane :|

racoon:
@Project_Alfa nie mozna, npc jest zbugowany
@Jaszczomb podal bys ten build pod 5 burstow?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version