Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Jaszczomb:
Dawno mnie nie było i widzę sporo nowości więc pytam. Jak funkcjonuje Spray and Pray? Podnosi szansę na krytyka w klatę? Jest jakiś sens brania tego przy 1LK i fast shoot?
Evil Genius:
Mi ta gra sie już znudziła bo nic nigdzie sie nie dzieje, co chwile cofki serwera i nie ma co tutaj robic w tej grze przeszlem na inne gry i jest duzo ciekawiej polecam znalesc innym inne gry i sie przezucic nie ma co marnowac na to czasu :P mialem swoja baze doszlo paru polakow z tego forum i co po 2 tygodniach baza pusta ogolocona do zera, nie dosc ze malo ludzi gra to bedzie jeszcze mniej nudy nudy i jeszcze raz nudy smutne ale prawdziwe
maciek83:
--- Quote from: Jaszczomb on June 02, 2012, 10:36:32 PM ---Dawno mnie nie było i widzę sporo nowości więc pytam. Jak funkcjonuje Spray and Pray? Podnosi szansę na krytyka w klatę? Jest jakiś sens brania tego przy 1LK i fast shoot?
--- End quote ---
nie ma sensu. s&p jedynie likwiduje to ,że armor obniża szanse na krytyka.
Jaszczomb:
Zastanawiałem się nad pewną kombinacją. LK5 + even more criticals + Spray and Pray. W takim wypadku powinienem mieć 15% szansy na krytyka z pięcioma atakami (pistolety) na rundę. Zakładam, że chociaż jeden bądź dwa krytyki wejdą na te 5 strzałów tylko jaka będzie róznica w dmg między tym krytykiem a bez? Btw. Needlera można tylko znaleźć w grze?
Wichura:
--- Quote from: Jaszczomb on June 02, 2012, 11:13:03 PM ---Btw. Needlera można tylko znaleźć w grze?
--- End quote ---
Można też zrobić, jeśli znajdziesz blueprinta na niego. Jeśli dawno cię nie było i nie wiesz, co to blueprint - losowo znajdowany schemat do produkcji danego fanta, szuka się ich w skrzynkach w encounterach miejskich ruin. Niektórych schematów i fantów nie ma w ogóle, inne występują w obfitości, a do samego szukania najlepiej mieć wysoko wyspecjalizowanego alta typu kibel. Aż tyle się nie zmieniło :>
No i raczej nie wyexpisz obojętnie jakiego ludzika przy tych rollbackach co godzinę. Ja się poddałem już jakiś czas temu, granica powtarzanych mechanicznie, monotonnych i nudnych ale niezbędnych czynności żeby zaznać trochę radochy została przekroczona.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version