Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (86/180) > >>

Project_Alfa:
Ad.1
Psa kupujesz w JunkTown koÅ‚o szyldu Gizmo koleżka po prawko stoi z kilkoma  psiakami. Psiak kosztuje 50,- , czy siÄ™ opÅ‚aca ? hmm , fajna maskotka :) czasami jak uciekasz może odciÄ…gnąć bandÄ™ zbójów (oczywiÅ›cie zginie), ma od 21 do 51 HP (przynajmniej ja takie trafiaÅ‚em). SÅ‚yszaÅ‚em też że wykrywa sneak'erów.

Ad.2
Nie wywalaj. Wiadomo że już go nie naprawisz, ale : jak masz " It`s beyond repair" to używaj 'science' na niego, gdyż przez to udaje się nieraz jakieś części z niego wymontować.

Ad.3 upoluj brahmina

Kaliber44:
To w takim razie jeszcze takie pytanko: a bramina się opłaca mieć?? czy też walczy, czy jest dobry i wiem że można sprzedać też ale nie wiem za ile, wie ktoś??

Tomowolf:

--- Quote from: Project_Alfa on May 03, 2012, 07:03:55 PM ---Mam pytanie nawiÄ…zujÄ…ce, mam brahmina lub psa lub czÅ‚owieka jako merca i mam perk good natured. WchodzÄ™ do miasta i mnie zabijajÄ… od razu. (mam  karme w mieÅ›cie na plusie)
To przez ten perk mnie zabijajÄ… ?

--- End quote ---
Sprawdz jakie ma ustawienia bojowe twój towarzysz, ponieważ może byćon agresywnie nastawiony do npcow, lub graczy w chronionym mieście, wtedy kończy się to śmiercią twoją i twego towarzysza.

--- Quote from: Kaliber44 on May 03, 2012, 07:33:56 PM ---To w takim razie jeszcze takie pytanko: a bramina się opłaca mieć?? czy też walczy, czy jest dobry i wiem że można sprzedać też ale nie wiem za ile, wie ktoś??

--- End quote ---
Opłaca się go złapać i używać jako muła pociągowego, do dźwigania ciężkich rzeczy, jednak do walki się on nie nadaje bo szybko ginie. Sprzedaż jest w cenie od 100 do 400 kapsli w różnych miastach, ale często npce nie chcą ich kupować ,twierdząc , że ich stodoła jest pełna.

Project_Alfa:

--- Quote from: Tomowolf on May 03, 2012, 07:46:40 PM ---Sprawdz jakie ma ustawienia bojowe twój towarzysz, ponieważ może byćon agresywnie nastawiony do npcow, lub graczy w chronionym mieście, wtedy kończy się to śmiercią twoją i twego towarzysza.

--- End quote ---

Brahmin nie ma ustawień bojowych :|
drugi raz to samo,  straż na wejÅ›ciu do hub'a zastrzeliÅ‚a krowÄ™ i mnie  też.

Aquare:
Reputacja u mieszkańców Hub? Zazwyczaj strażnicy nie strzelają bez powodu.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version