Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Project_Alfa:
Ad.1
Psa kupujesz w JunkTown koło szyldu Gizmo koleżka po prawko stoi z kilkoma psiakami. Psiak kosztuje 50,- , czy się opłaca ? hmm , fajna maskotka :) czasami jak uciekasz może odciągnąć bandę zbójów (oczywiście zginie), ma od 21 do 51 HP (przynajmniej ja takie trafiałem). Słyszałem też że wykrywa sneak'erów.
Ad.2
Nie wywalaj. Wiadomo że już go nie naprawisz, ale : jak masz " It`s beyond repair" to używaj 'science' na niego, gdyż przez to udaje się nieraz jakieś części z niego wymontować.
Ad.3 upoluj brahmina
Kaliber44:
To w takim razie jeszcze takie pytanko: a bramina się opłaca mieć?? czy też walczy, czy jest dobry i wiem że można sprzedać też ale nie wiem za ile, wie ktoś??
Tomowolf:
--- Quote from: Project_Alfa on May 03, 2012, 07:03:55 PM ---Mam pytanie nawiązujące, mam brahmina lub psa lub człowieka jako merca i mam perk good natured. Wchodzę do miasta i mnie zabijają od razu. (mam karme w mieście na plusie)
To przez ten perk mnie zabijajÄ… ?
--- End quote ---
Sprawdz jakie ma ustawienia bojowe twój towarzysz, ponieważ może byćon agresywnie nastawiony do npcow, lub graczy w chronionym mieście, wtedy kończy się to śmiercią twoją i twego towarzysza.
--- Quote from: Kaliber44 on May 03, 2012, 07:33:56 PM ---To w takim razie jeszcze takie pytanko: a bramina się opłaca mieć?? czy też walczy, czy jest dobry i wiem że można sprzedać też ale nie wiem za ile, wie ktoś??
--- End quote ---
Opłaca się go złapać i używać jako muła pociągowego, do dźwigania ciężkich rzeczy, jednak do walki się on nie nadaje bo szybko ginie. Sprzedaż jest w cenie od 100 do 400 kapsli w różnych miastach, ale często npce nie chcą ich kupować ,twierdząc , że ich stodoła jest pełna.
Project_Alfa:
--- Quote from: Tomowolf on May 03, 2012, 07:46:40 PM ---Sprawdz jakie ma ustawienia bojowe twój towarzysz, ponieważ może byćon agresywnie nastawiony do npcow, lub graczy w chronionym mieście, wtedy kończy się to śmiercią twoją i twego towarzysza.
--- End quote ---
Brahmin nie ma ustawień bojowych :|
drugi raz to samo, straż na wejściu do hub'a zastrzeliła krowę i mnie też.
Aquare:
Reputacja u mieszkańców Hub? Zazwyczaj strażnicy nie strzelają bez powodu.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version