Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Tomowolf:
--- Quote from: Dark Angel on April 28, 2012, 02:15:03 PM ---Panowie plasma rifle 2 ap - 6 strzałow, 7 na jetcie. m60 6 ap - 2 strzaly = 10ap brof fast shot i 2 action boys + bonus move. Najlepiej wejsc walnać 3 bursty na rozpoczecie i dobijać z plasmy, zeby armorow nie rozwalić. Taka postacia zadna karawana nie straszna. Mutki też sweet sie topiom. :)
--- End quote ---
jak roztopisz z plazmy to nawet nie bedzie bejond armorkow, więc to nie ma sensu, już lepiej dobijać z tego sg tych którzy leżą.
DaroPL:
--- Quote from: Dark Angel on April 28, 2012, 02:15:03 PM --- zadna karawana nie straszna.
--- End quote ---
*nuci* gdzie się podziały... tamte karawanyy..
Dark Angel:
--- Quote from: Tomowolf on April 28, 2012, 03:11:18 PM ---jak roztopisz z plazmy to nawet nie bedzie bejond armorkow, więc to nie ma sensu, już lepiej dobijać z tego sg tych którzy leżą.
--- End quote ---
Przecież jak dobijasz z plazmy leżących to armory są. Musisz ogarnąć wielka sztuke farmienia!
seb910:
Szkoda, ze juz karawan nie ma :(. 3-4 godziny dobrej zabawy :D
Kaliber44:
Cześć. Jestem nowy w FOnline (w Fallouta grałem) i nie wiem jak tu zdobyć skóre z gekonów ;/ zabije gekona, przeszukuje i nic nie ma ;/ możecie podpowiedzieć jak skórować gekony ?? :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version