Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (77/180) > >>

Evil Genius:
Mam nastepne pytanko :P Nie mogę znaleźć Harrisa któremu musze przekazać wiadomość. Ma być w Rawhide saloon, ale nigdzie nie moge go znaleźć. Ktoś może pomóc?

Wichura:
Harris został usunięty, bo jakieś sprytne czarnuchy abusowały z niego piwo.

Teraz żeby zdobyć piwo, najlepszy i najpotężniejszy narkotyk w grze (+5% DR, +1 CH, -2 PE) trzeba najpierw iść do Modoc naruchać jęczmienia, potem naruchać bukłak z wodą, a potem iść z tym mandżurem do New Reno, dzielnica Commercial, żeby wycrafcić parę buteleczek przedniego trunku. Nie wiem czy ktoś się tego podjął na serio, ja nie zamierzam, mam już zapas piwa :>

Evil Genius:
Bardziej mi chodziło o ukończenie questa początkowego. 200 doświadczenia piechotą nie chodzi. A i zadanie ukończone, bo nie lubie zostawiać czegoś niedokończonego :P

Chrupek:

--- Quote from: Wichura on April 22, 2012, 12:57:33 AM ---Harris został usunięty, bo jakieś sprytne czarnuchy abusowały z niego piwo.

Teraz żeby zdobyć piwo, najlepszy i najpotężniejszy narkotyk w grze (+15% DR, +1 CH, -2 PE) trzeba najpierw iść do Modoc naruchać jęczmienia, potem naruchać bukłak z wodą, a potem iść z tym mandżurem do New Reno, dzielnica Commercial, żeby wycrafcić parę buteleczek przedniego trunku. Nie wiem czy ktoś się tego podjął na serio, ja nie zamierzam, mam już zapas piwa :>

--- End quote ---

a nie +5% DR przypadkiem?

Perteks:
w sumie 200 expa piechotÄ… chodzi :D zwie siÄ™ to molerat

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version