Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Pudzian_Koks:
--- Quote from: likeyoucare on April 10, 2012, 11:49:04 AM ---jakiś czas i będziesz mógł kupić bazę
--- End quote ---
Dokładnie przez 3 minuty.
Chrupek:
--- Quote from: likeyoucare on April 10, 2012, 11:49:04 AM ---Wystarczy fast relog. Postacie zostaną w grze jeszcze przez jakiś czas i będziesz mógł kupić bazę. Multi log, "triple log" jest nielegalny i jeśli będziesz miał dużeeego pecha, to możesz złapać bana :D
--- End quote ---
Troche sie juz gra w fonline, ale mimo wszystko dzieki ze tlumaczycie jak debilowi:P Bardziej chodzilo mi o to czy sa jakies obostrzenia przy kupnie bazy (typu ze z tego samego ip co pozostale dwa chary nie pojdzie, itp.). Dzieki za pomoc!
PS: multi log jest legalny, jesli nie wplywa jakikolwiek sposob na innych graczy. Np. levelowac na multi sobie mozesz.
Korek:
Witam.
Czy istnieje możliwość na zatrzymanie perka na później? Mam na myśli że nie bierzesz perka np. na lvlu 3 i na 6 dostajesz dwa.
Wichura:
--- Quote from: Korek on April 10, 2012, 10:22:15 PM ---Witam.
Czy istnieje możliwość na zatrzymanie perka na później? Mam na myśli że nie bierzesz perka np. na lvlu 3 i na 6 dostajesz dwa.
--- End quote ---
Nie. Możesz "przetrzymać" perka do maksymalnie 5 levelu.
Beret:
Możliwość przetrzymania istnieje, ale tylko do momentu przed otrzymaniem kolejnego perka, czyli np. Na 3 Lv zdobywasz możliwość dodania perka, ale dodajesz go na 5 lv z różnych powodów (np. za mało punktów w skillach), lecz gdy nie weźmiesz tego perka przed zdobyciem kolejnego, tracisz tego perka na zawsze (Masz na 3 Lv perk, i nie wybierasz go aż do zdobycia 6 lv, i on bezpowrotnie znika) :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version