Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Agerom:
Co za kurwy pierdlone...akurat sie najebalem piwami zeby bezmyslnnie poexpic flamerem, a tu chuj... Ja pierdole zawsze pod górke jeszcze ten tusk jebany hcce mi emeryture do 67 lat zajebac cwel pierdoolny
Agerom:
JEBAC TUSKA LUDZIE KURWA NIEW GLOSUJCIE NA TEGO CWELA. BLAGAM WAS KURWA ON NAS JEBIE W DUPE JAK LECI I WY TEGO KURWA NIE WIDIZCIE?
Wichura:
Nie tylko FOnline to poważny biznes, jak widać.
A jakie masz pytanie?
Swoją drogą jakim naiwnym łosiem trzeba być, żeby wierzyć w jakąkolwiek emeryturę od państwa, po 60, 67 czy 120 latach :>
seb910:
--- Quote from: Agerom on March 31, 2012, 09:21:52 pm ---JEBAC TUSKA LUDZIE KURWA NIEW GLOSUJCIE NA TEGO CWELA. BLAGAM WAS KURWA ON NAS JEBIE W DUPE JAK LECI I WY TEGO KURWA NIE WIDIZCIE?
--- End quote ---
W tym kraju kazdy bedzie chcial nas jebac w dupe.
--- Quote from: Wichura on March 31, 2012, 09:29:13 pm ---Swoją drogą jakim naiwnym łosiem trzeba być, żeby wierzyć w jakąkolwiek emeryturę od państwa, po 60, 67 czy 120 latach :>
--- End quote ---
Dlatego mozliwosc przejscia na emeryture powinna byc w wieku 95 lat.
Jakim losiem trzeba byc zeby pisac takie bzdury. Emeryture dostaniesz, tylko chuj wie ile.
Wichura:
--- Quote from: seb910 on April 01, 2012, 11:18:04 am ---Jaki losiem trzeba byc zeby pisac takie bzdury. Emeryture dostaniesz tylko chuj wie ile.
--- End quote ---
Aha, dostaniesz, chuja do possania.
Dyskusja o wieku emerytalnym jest czysto akademicka, pieniędzy nie ma już teraz, na obecnych emerytów, dlatego rząd rozpaczliwie szuka kapsli gdzie tylko się da, zabijając resztki legalnych przedsiębiorców i odstraszając inwestorów wysokimi obciążeniami podatkowymi. Ja mam niecałe 30 lat, przepracowałem już 9, nie dostanę nic, bo do tego czasu ZUS zdąży zbankrutować kilka razy, może nawet Bolanda ogłosi niewypłacalność. Co mnie zatem obchodzi, 65 czy 67 lat?
No ale motłoch liczyć nie umie, a ma wreszcie gdzie skanalizować swoją furię, o to chodziło. Achievement unlocked, wybiorą PO na trzecią kadencję jak nic, wszak wszystko byle nie kaczuch :>
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version