Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Kharaam:
fast relog zawsze był niekarany. kropka.
racoon:
byl karany w poprzedniej sesji nawet, sam dostalem za to bana na 2 alty. moge ci nawet kurwa pokazac screeny. Dopiero teraz fast relog jest legalny w 100%.
blahblah:
Fast relog zawsze był karany. Dopiero teraz dali sobie spokój póki nie znajdą sposobu, który nie wymaga całodobowego monitoringu.
Dual-log jest obecnie legalny-inaczej. Możesz dostać bana jak ktoś się poskarży, ale jak robisz to dla kupienia bazy, przenoszenia itemów z namiotu i innych gdzie nikt nie widzi to nie powinieneś stracić postaci.
KazE18:
Mógłby ktoś opisać jak ulepszyć namiot czytaj najechałem na ognisko i wyskoczyło ze mogę ulepszyć . Pytanie jak ulepszyć i czy coś jeszcze można ulepszyć :3 starałem się znaleźć na wiki coś o tym ale nie specjalnie coś tam wyczytałem ...byłbym wdzięczny za pomoc :P
DaroPL:
--- Quote from: KazE18 on March 09, 2012, 05:19:49 pm ---Mógłby ktoś opisać jak ulepszyć namiot czytaj najechałem na ognisko i wyskoczyło ze mogę ulepszyć . Pytanie jak ulepszyć i czy coś jeszcze można ulepszyć :3 starałem się znaleźć na wiki coś o tym ale nie specjalnie coś tam wyczytałem ...byłbym wdzięczny za pomoc :P
--- End quote ---
Używasz na ognisku (chyba) 3 drewna
Pozdro
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version