Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (48/180) > >>

Kombajn:

--- Quote from: E-M-O on February 20, 2012, 10:21:13 pm ---Witam mam pytanko gdzie się znajduje  bp ?:D

--- End quote ---

Dark Cię oszukał, bp są także w miastach i przy drogach ekspresowych.

A blueprintsy znajdujemy w skrzynkach, które występują w tzw. miejskich encounterach (ruinach), zazwyczaj więc koło miast, ale są też porozrzucane po świecie ruiny z dala od miast. Należy pamiętać, że skrzynkę możemy znaleźć tylko w encounterze, gdzie występuje jakiś ludzik (np. raider) lub potworek (rat, ant etc.).
Oczywiście skrzynki te są zamknięte, więc skill lockpick na poziomie 200+, żeby otworzyć większość z nich jest wysoce wskazany.

Polakduzy:

--- Quote from: E-M-O on February 20, 2012, 10:21:13 pm ---Witam mam pytanko gdzie się znajduje  bp ?:D

--- End quote ---

w domu na pewno masz poszukaj :D

jjkielerj:
1. co sie stalo po wipie z pokojami hotelowymi?
2. jak zabijac krowki na 2 levelu? mam miec small gunnera z craftingiem na poczatek 8)

Baryman:

--- Quote from: jjkielerj on February 21, 2012, 12:39:16 pm ---1. co sie stalo po wipie z pokojami hotelowymi?
2. jak zabijac krowki na 2 levelu? mam miec small gunnera z craftingiem na poczatek 8)

--- End quote ---

1. Dalej są i jest ich teraz więcej ale niektóre są zbugowane. Nowa dzielnica w NKR mieści w sobie ponad 20 pokoi.
2.Jak weźmiesz broń do reki (mauser, strzelba) naciśnij 'a' i celuj w krowę klikając myszą.

jjkielerj:
dzieki za szybka odpowiedz, sprawdze te pokoje hotelowe, bo w hub i junktown nie dzialaja. mauser wystarczy zeby zabic krowe?
jak te domki dzialaja? wystarczy wejsc, czy trzeba zaplacic?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version