Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (39/180) > >>

Jack Torrance:
@vitya47
było już o tym na forum, zresztą sam miałem pierwszym charem po wipe taką sytuację, gubisz walizkę to idziesz i mówisz im, spada ci rep ale nie jakoś tam drastycznie, oni bla bla bla coś tak kurwią, a potem bierzesz ten quest jeszcze raz i tyle

Benedict XVI:

--- Quote from: vitya47 on February 12, 2012, 12:53:00 pm ---skoro nie kumasz nie musisz być od razu taki explicite. inni też nie kąsają tej bryły. a tak się starałem, żeby być taki pro i w stylu tego forum. skupcie się na dwóch ostatnich pytaniach, resztę postu pomijając. czy jak stracę walizkę od GunRunnersów i dostarczę sobie nową, to będę mógł dokończyć ten quest???

--- End quote ---

może po prostu pisz po polsku, a nie po polskiemu czy innym englirshu? Idiotów tutaj nie brakuje, uwierz mi.

Grizzan:

--- Quote from: Super on January 14, 2012, 08:21:44 pm ---Bonus Ranged Damage

Ranks: 2
    Generic requirements: Level at least 9, Small Guns or Big Guns at least 150 (rank 1); Level at least 12, Small Guns or Big Guns at least 175 (rank 2)
    Description: Your training in firearms and other ranged weapons has made you more deadly in ranged combat. For each level of this Perk, you do +2 points of damage with ranged weapons.

Spray and Pray

Ranks: 1
    Generic requirements: Level at least 6, Small Guns or Big Guns at least 125
    Description: You cover your target in bullets... one of them is bound to find a hole. You ignore armour’s Critical Modifier.

1 czy te 2 perki sa dobre dla snipera??
2 oraz czy moglby ktos dobrze przetlumaczyc bo translator to jest porazka ;d
3 oraz z kad wziasc blueprintsy??

odpowiadac ;) ;D

--- End quote ---
pisze sie skad, i wziac

Wichura:

--- Quote from: Grizzan on February 12, 2012, 07:57:41 pm ---pisze sie skad, i wziac

--- End quote ---
Miesiąc opóźnienia, brawo yeti.

zubrowka:
jak wam sie w tym sezonie napierdala? mnie jako melee-loner calkiem zajebiscie, wlasnie robie pozytek z wakizashi blade, niezle ostrze.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version