Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (33/180) > >>

vitya47:
A teraz coś z zupełnie innej beczki: FOnline SDK
Czy jest gdzieś w sieci do pobrania uaktualniana wersja tego repozytorium ale spakowana i ew. podzielona. Mój demon od pobierania plików czyli JDownloader jakoś sobie z tym nie radzi, a nieco niewygodnie ściągać wszystkie pliki po kolei manualnie.

Aquare:

--- Quote from: vitya47 on January 30, 2012, 08:45:23 pm ---A teraz coś z zupełnie innej beczki: FOnline SDK
Czy jest gdzieś w sieci do pobrania uaktualniana wersja tego repozytorium ale spakowana i ew. podzielona. Mój demon od pobierania plików czyli JDownloader jakoś sobie z tym nie radzi, a nieco niewygodnie ściągać wszystkie pliki po kolei manualnie.

--- End quote ---

Zakładając, że używasz Windows'a: TortoiseSVN. Na fonline.ru jest/był nawet tutorial, podobnie jak mnóstwo innych rzeczy dotyczących samego SDK.

vitya47:
Dzięki Aquare!!!
Wygląda na to, że zadziałało, tzn. ściąga się przez tego żółwika. Tutek na fonline.ru też się przydał. Popatrz tylko jaki to dziki fart, że ja kumam te ich cyrylice! W końcu zrozumiałem czemu w podstawówce i liceum kazali mi się uczyć ruskiego..

Krupniok:
1) Czy ktoś wie, na kiedy jest planowany kolejny update?

a) Czy będzie w nim zniesiony limit profesji?
b) Czy znikną HQ Fibers bądź pojawi się jakiś sposób ich zdobywania (inny niż rozkładanie pancerzy)?

Dycha:

--- Quote ---1) Czy ktoś wie, na kiedy jest planowany kolejny update?

--- End quote ---
Nie

--- Quote ---a) Czy będzie w nim zniesiony limit profesji?
--- End quote ---
Prawdopodobnie tak.

--- Quote ---b) Czy znikną HQ Fibers bądź pojawi się jakiś sposób ich zdobywania (inny niż rozkładanie pancerzy)?

--- End quote ---
Nic na ten temat niewiadomo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version