Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (30/180) > >>

Super:
w VC u srg. Stark za bramą trzeba mieć 150 outa
ja spełniam wymagania lecz i tak nie mogę wziąć perka  :-[

Czy się nie mylę i teraz żeby naprawić np. metal armor to muszę mieć: co najmniej 2  metale z kondycja ok 20%, tool i ze 160 repaira
i gdy naprawiam jeden z nich to drugi ulega nieodwracalnej stracie<beyond repair>?
czytałem troche lecz nie znalazlem odpowiedzi w prost

vilaz:

--- Quote from: Super on January 27, 2012, 09:36:39 pm ---Czy się nie mylę i teraz żeby naprawić np. metal armor to muszę mieć: co najmniej 2  metale z kondycja ok 20%, tool i ze 160 repaira
i gdy naprawiam jeden z nich to drugi ulega nieodwracalnej stracie<beyond repair>?

--- End quote ---

Ogółem tak. Ilość "przelanych" %detera z jednego armor na drugi zależy od wysokości skilla repair. Więcej = lepiej. Przy okazji naprawianemu armorowi zmniejsza się nieco maksymalny % deter

Dark Angel:

--- Quote from: Super on January 27, 2012, 09:36:39 pm ---w VC u srg. Stark za bramą trzeba mieć 150 outa
ja spełniam wymagania lecz i tak nie mogę wziąć perka  :-[

Czy się nie mylę i teraz żeby naprawić np. metal armor to muszę mieć: co najmniej 2  metale z kondycja ok 20%, tool i ze 160 repaira

--- End quote ---

Czyli musze dolaczac do glupiej VC, zeby tam dojsc?

Wichura:

--- Quote from: Dark Angel on January 28, 2012, 08:18:08 am ---Czyli musze dolaczac do glupiej VC, zeby tam dojsc?

--- End quote ---
Mi się nie udało kupić Day Passa, a dołączać drwalem do tej zgrai dupościskliwych palantów nie zamierzam, więc obejdę się bez Scouta. Po odkryciu niemal całej mapy to i tak nic nie daje, srał go pies.

Super:
vilaz
dzięki za odpowiedź

Wichura
masz racje teraz jak mam całą mapę to mi nie potrzebny

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version