Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Benedict XVI:
--- Quote from: ISn2 on January 24, 2012, 10:31:50 pm ---Oczywiscie wierutne bzdury...
LP 150%-200% wiekszosc footlockerow z enco stoi otworem bez wytrychow
PP 150%-200% wiekszej ilosci nie ma sensu brac, ani na NPC ani na Playerow
SN 270 i obowiazkowo perka ghost
--- End quote ---
masz jakiś na to dowód? masz postać z 200 locka i otwierasz czy podajesz statystyki z dupy?
Dark Angel:
--- Quote from: Benedict XVI on January 25, 2012, 06:16:44 pm ---masz jakiś na to dowód? masz postać z 200 locka i otwierasz czy podajesz statystyki z dupy?
--- End quote ---
'
Statystyki z dupy.
Super:
Quote from: Super on Today at 04:07:11 pm
zastrzegam sobie prawo do używania "niebieskich spirytusów" bez mojej zgody
No to wszystko w porządku, bo używamy bez twojej zgody.
Matura w tym roku, o bogowie, o bogowie moi.
mylisz sie to znaczy ze nie mozesz uzywac, tak sie to pisze ;D
poczytaj, oj matura zdana ale widze ledwo ledwo
vitya47:
--- Quote from: Benedict XVI on January 25, 2012, 06:16:44 pm ---masz jakiś na to dowód? masz postać z 200 locka i otwierasz czy podajesz statystyki z dupy?
--- End quote ---
Otworzyłem za pierwszym razem skrzynkę charem z 55% lockpick + wytrychy w łapie; w środku była recepta do SuperStimpacka i jakiś szmelc. Teraz tym samym charem z prawie 200% skilla mam często problem. Przecież to jest jakiś rzut kośćmi, a wyższy skill tylko zwiększa naszą szansę na sukces, no i chyba te skrzyneczki też są zamykane "z różną siłą", więc naprawdę nie potrzeba 300% skilla. To samo dotyczy doliniarzy. Mam 176% steal i z powodzeniem okradałem do tej pory BoS z amunicji, padając nie częściej niż raz na 10 razy.
To tak przy okazji, ale mam inny problem. Wpadły mi w ręce 4 walizeczki od GunRunnersów, więc je pootwierałem, tzn. 3 z nich, bo czwarta pierdzielnęła mi w łapach (ale tylko kciuk mi urwało..), no i w każdej było tylko.. CIASTKO! Takie.. wiecie, Cookie, a chocolate chip cookie. Yum! A gdzie blueprintsy??? Myślałem, że ten quest z kurierem to pewniak, a tu się okazuje, że to może być tylko ileś przypadków na 100. Może ktoś coś wie o tych statystykach?
p.s. Spotkany lockpicker zza Buga (ze skillem nomen-omen 203%) powiedział mi gdy staliśmy nad taką skrzynką, której za Chiny nie mogliśmy otworzyć, że na ok. 200 skrzynek znalazł ok. 20 blueprintsów. Łał, to ok. 10% szansy na sukces i to jest już coś! Ale niepotwierdzone.
Benedict XVI:
super stimpak nie potrzebuje blueprintów - można go kraftować od razu na docu2. to akurat taki fail-bp.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version