Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
strzelec777:
gdziem moge zdobyć lepszy zestaw lockpickera ?
Wichura:
--- Quote from: strzelec777 on January 24, 2012, 03:00:57 pm ---gdziem moge zdobyć lepszy zestaw lockpickera ?
--- End quote ---
Na razie nigdzie, profka umożliwiająca wytwarzanie tej zabawki czeka na zaimplementowanie.
Kregan:
Witam wszystkich. Mam jedno pytanie, pogrywam postacią bg, w miarę standardowy build czyli 1 luck 5 int i tak dalej. Czy taka postać z 150% w lockpick będzie w stanie otworzyć jakąkolwiek skrzynkę na pustyni?, kolega podsuną mi ten pomysł lecz mam wątpliwości po przeczytaniu o ludziach którzy mają 300% i nadal narzekają. Ludzik w sumie crafter więc było by miło znaleźć kilka blueprints. Z góry dzięki za odpowiedź.
Kharaam:
skille typu lockpick, sneak, pickpocket tylko na 300% inaczej to marnowanie punktów
Wichura:
Z tego, co na razie się dowiedziałem, można próbować otwierać niektóre skrzynki i drzwiczki do piczki ludzikiem mającym 100% lockpicka (plus zestaw wytrychów), te których nie otworzy ulegną dopiero altowi z 300% tego skilla. Zamierzam sprawdzić tę śmiałą hipotezę na swoim drwalu, i tak zostają mi jakieś skillpointsy, a to co chciałem ma już odpowiednio rozwinięte.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version