Other > Polskie Pustkowia

Powitania i pożegnania

<< < (5/16) > >>

Jack Torrance:
Witam wszystkich wariatów :D

z pewną dozą nieśmiałości :P chciałem tylko oznajmić że wczoraj wieczorem odkryłem ŁAJPA (!!!) i w związku z tym wznawiam granie. Niektórzy użytkownicy forum mogą mnie pewnie pamiętać z topicu "Zaawansowane techniki PvP i PK" gdzie najpierw beczałem żebyście dali mi jakieś porady, a potem z wielką pasją opisywałem moje noobskie przygody oparte na masakrowaniu bliźnich ;)

Tak czy siak, I'm back. Starzy znajomi, chętni do pomocy / współpracy - proszeni o PM lub jakiś sygnał że nadal żyjecie :P i jak można Was znaleźć.

Jack

EDIT: Na razie gram jako Sam.Szatan - taki char na start, gram nim dopóki nie ogarnę jakiegoś mocnego builda na post-wipe sg snajpera.

Proland:
No, witam, no.

Edit: 50 post, iksde.

E-M-O:
Witam! wszystkich hihi jestem nowa ;D gram 3 tygodnie w to ;D heeh.
Fajna gierka;)

A co do tych zdjęć cicha ;D hihi

Rika:
Witam wszystkich :) o fonline dowiedziałem się nie dawno trochę grałem na ruskich serwie po czym dowiedziałem się o tym i jest zdecydowanie lepszy. gram jakieś 2 tygo i mi się bardzo podoba mam nadzieje ze więcej osób będzie grać.   do zobaczenia na pustkowiu  proszę nie zabijajcie  ;D

vilaz:

--- Quote from: Rika on February 17, 2012, 09:52:58 pm ---Witam wszystkich :) o fonline dowiedziałem się nie dawno trochę grałem na ruskich serwie po czym dowiedziałem się o tym i jest zdecydowanie lepszy. gram jakieś 2 tygo i mi się bardzo podoba mam nadzieje ze więcej osób będzie grać.   do zobaczenia na pustkowiu  proszę nie zabijajcie  ;D

--- End quote ---
Witamy, witamy. Proszę weź krzesło, rozstaw je sobie gdzieś tutaj, z boku. Po lewej maszyny do popcornu, po prawej darmowe napoje. Okulary BHP na stole. Ciesz się ogniem póki płonie. Dawno nie widziałem tak siarczystych tematów.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version