Burster / Armorer návrhZdravÃm, když už tu rámcovÄ› podobný topic je, nebudu zakládat nové vlákno..

O co jde.. S kamarády (dohromady jsme 3) hrajeme párkrát v týdnu, sem tam osamocenÄ›, jeden si vzal EW + craft energy, jeden BG + jejich craft a já bych rád rozjel správnÄ› SG + armorer. Pravda nevim kdo mi bude vyrábÄ›t nÄ›co kulišáÄtÄ›jÅ¡Ãho než SMGÄko nebo Combat shotgun, ale budiž
ST: 7 - potřeba na Armorer 3
PE: 6 - asi by staÄilo i 5, ale jeden bod mi zbyl
EN: 6 - musà být sudá a 6 je prý ideálnÃ
CH: 4 - tohle mÄ› celkem dlabe, ale jestli chcem chodit ve skupinÄ›, je to nutnost + 1 jedno mÃsto, kdyby se nám podaÅ™ilo jeÅ¡tÄ› nÄ›koho uhnat ze známých
IN: 6 - no, skillpointy navÃc prostÄ›
AG: 6 - se smallframem 8 ap, asi nejnižšà akceptovatelná hladina ap
LK: 6 - Better Criticals je fajn
traits klasicky:
smallframe /
good natured - kor když chci využÃvat jen small gun, nejni důvod mÃt vÃc v big a energy
perky.. no trochu na divoko: 3lvl
Awereness, 7lvl
more critical, 9lvl
better critical, 12lvl
lifegiver, 15lvl
lifegiver,
teÄ pozor 18lvl
strong back 
, a 21lvl zaplácnut
more criticaltrochu mÄ› mrzÃ, že mi nevyÅ¡ly bodÃky na Bonus Rate of Fire je to v tomhle smyslu rozhodnutà buÄ "velký nosit" nebo "rychlejc stÅ™Ãlet", ale když už dÄ›lam zbroje, tak bych mÄ›l mÃt nÄ›jakou nosnost na rudy, aby bylo z Äeho to vůbec kutit

Btw skilpointy mi vyšly: SG 169%, FA 105%, Doctor 32%, Repair 170%, OD 79% a
HP 202
kdyby jste mÄ›li nÄ›jaký komentář, nápad nebo kritiku tak vÅ¡e urÄitÄ› uvÃtám

btw dvě otázky mimo..
a) za jak dlouho vypršà závislost Å™eknÄ›mÄ› na jetu nebo jestli možnost se jà zbavit ruÄnÄ›
b) pokud si najmu žodáka (2 charakter body), mám charisma 4, nechám ho nÄ›kde stát, poÄÃtá se pořád za dva charaker body?
že bych mohl mÃt v partÄ› 4 hráÄe? (4x 1 charakter bod) nebo jen dva hráÄe a zbytek mi stejnÄ› zabere žoldák i když jen stojà v základnÄ›?