15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
November 23, 2024, 06:27:05 pm
Welcome,
Guest
Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
fodev.net
|
Other
|
Archives
|
FOnline:2238 Forum
|
Československé fórum
|
Par otazek pro zacatecnika
Pages:
1
[
2
]
Author
Topic: Par otazek pro zacatecnika (Read 4729 times)
Mixe
Re: Par otazek pro zacatecnika
«
Reply #15 on:
July 24, 2011, 12:51:20 pm »
Cus, rozhodne diky za ten odkaz k hledani encounteru.
Problem je, ze ted uz mam -526 reputace u NCR. A pri jakemkoliv nahodnem setkani, kde je napr. karavana z NCR jdou po me vsichni a bez veci a lvl nemam sanci. Takze proto resim to jak to zvednout. No docela me to stve a nechapu jestli to je tim kydanim no :/.
Zatim zkousim SG, a jen jsem si nakydal nejaky zatky tak premejslim co koupit abych uz neco mohl postrilet .)
Díky mi.
dredd
«
Reply #16 on:
August 06, 2011, 07:24:36 pm »
Zdravim
Jsem tu uplne novej a mam hned nekolik otazek.
1) Jak a kde si muzu uschovat veci
2) Kde se da poradne tezit a hlavne bezpecne
3) Je tu neco jako Guilda ? Jestli ano tak jaky maj smysl
Jeste sem postupem hrani doplnim par otazek zatim jse du kochat hrou
edit: tak to asi balim, nekdo mi ukrad vsechny zatky driv nez sem snima stihl cokoliv udelat (dat do banky) takze nemam nic jen prazdne ruce
edit2: ted me v NCR sezrali nejaci psi, mi reknete jaky ma tady zacatecnik sance ? Dekuji
«
Last Edit: August 06, 2011, 08:15:28 pm by dredd
»
Mayck
Rotator
...shhhh...
«
Reply #17 on:
August 07, 2011, 10:19:38 am »
1) ve stanu, ten se staví tak, že seženeš 10 brahminích kůží a použiješ na ně v inventáři science, když jseš v nějaký náhodný lokaci na worlmapě
2) důl u NCR, důl u junkTownu, důl u SanFran (ale to jsou jen low-quality doly), high-quality bezpečný nejsou(ale poslední dobou je na serveru tak málo lidí, že mě v žádnym dlouho nezabili)... ohledně těžby tu je takovej průvodce
http://fodev.net/forum/index.php?topic=4308.0
3) tak trochu... jsou tady hráčský gangy, co mezi sebou bojujou o města(maj svý bezpečný základny, na kterejch si můžou nerušeně kraftit, a pokud delší dobu drží nějaký město, tak z toho maj docela slušnej příjem ), a pak jsou tady ještě NPC frakce jako bratrstvo a raideři, ale ty krom možnosti naučit se nějakou kraftící profesy prakticky nic nenabízej...
Nováčci to tu nikdy nemaj jednoduchý, neboť jsou tu i seskupení hráčů, co se skoro výhradně soustředí na znepříjemňování hry nováčkům doufajíc v jejich následný odchod. Jinak největší šanci tady vydržet máš, když budeš hodně opatrnej, do měst nikdy nechodit s věcma a všechno si schovávat do stanu.
dredd
«
Reply #18 on:
August 08, 2011, 01:04:51 pm »
No tak uz mam hru trochu proslou ale potrebuju nutne nekam neco uskladnit jenze nemuzu zaboha sehnat zadny Brahminy resp 10 kuzi
Sarakin
Zmikundik
«
Reply #19 on:
August 08, 2011, 05:11:02 pm »
Modoc
The sanctity of this forum has been fouled
[19:41:06] <@JovankaB> einstein said we dont need name colorizing
dredd
«
Reply #20 on:
August 08, 2011, 08:18:20 pm »
chtel jsem se zeptat - jak dlouho vydrzi auto mimo stan ?
«
Last Edit: August 10, 2011, 09:59:39 am by dredd
»
Mayck
Rotator
...shhhh...
«
Reply #21 on:
September 06, 2011, 01:40:53 pm »
buďto zmizí během prvních deseti minut a nebo až po třech týdnech od posledni návštěvy (někdy vydrží i dýl)
Pages:
1
[
2
]
fodev.net
|
Other
|
Archives
|
FOnline:2238 Forum