Other > Československé fórum
Hraní RPG alone...
Fewer:
Jest-li je zde český nebo slovenský hráči z nehostiné pustiny může se přidat k gangu Ego slayers/The thugs of modoc
Stačí mi se zaregistrovat na našem forku http://egoslayers.forumczech.com/
Přijímáme všechny ČS hráče kteří už nechtějí chodit pustinou sami a přidat se do gangu
Sage:
Hraní o samotě je řekněme příliš velká výzva....vždy je bitva o štěstí a množství hp a rychlost střelby...(zbraně) sequence se dokonce hodí... (ikdyž sem tomu z počátku nevěřil...) a člověk pro lehčí postup musí relogovat... craft a hlavní bitkař...
předem navolit perky.... muj craft má ve finale vzdy 253hp 167nosnost(ted už není tak důležitá stačí 147(20mincraftingCD)) ... energy 3....fusion cells .)(platidlo) a pak mám volnou ruku....(jakože jsem schopen přežít dost... a sám) al fonline by měl být o tamu.. gangu... a nadvládě ... o podobně... aby se dalo na co prskat :D
Jimak:
No a v čem je výhoda gangu? My hrajeme ted ve třech a docela si vystačíme. Pochybuju, že členství v gangu zabrání tomu, aby při nahodném setkání mě sejmul rusak rotačakem ;D
Hololasima:
--- Quote from: Jimak on August 30, 2010, 01:49:16 am ---No a v čem je výhoda gangu? My hrajeme ted ve třech a docela si vystačíme. Pochybuju, že členství v gangu zabrání tomu, aby při nahodném setkání mě sejmul rusak rotačakem ;D
--- End quote ---
V gangu si dáváš rusáky s rotačákama k snídani 8)
Jimak:
No osbně si nedokážu to představit, ono já nejsem vůbec PvP hráč ... Vždy jsme vyznával spíše PvM a RP, ale to po FOnline chtít je asi naivní :) Navíc vždy mám spíš postavu co stojí na té hodné straně, takže tady by to byl strana civilizace tj. NCR, Vault city či Bratrstvo oceli. Gangy už od nazvu jsou spíše tou špatnou stranou ;D
Na rusaky s rotačakama bych použil staré dobré GM combo z UO: .kill .jail 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version