Other > Československé fórum
Hranà RPG alone...
Fewer:
Jest-li je zde Äeský nebo slovenský hráÄi z nehostiné pustiny může se pÅ™idat k gangu Ego slayers/The thugs of modoc
StaÄà mi se zaregistrovat na naÅ¡em forku http://egoslayers.forumczech.com/
PÅ™ijÃmáme vÅ¡echny ÄŒS hráÄe kteřà už nechtÄ›jà chodit pustinou sami a pÅ™idat se do gangu
Sage:
Hranà o samotÄ› je Å™eknÄ›me pÅ™ÃliÅ¡ velká výzva....vždy je bitva o Å¡tÄ›stà a množstvà hp a rychlost stÅ™elby...(zbranÄ›) sequence se dokonce hodÃ... (ikdyž sem tomu z poÄátku nevěřil...) a ÄlovÄ›k pro lehÄà postup musà relogovat... craft a hlavnà bitkaÅ™...
pÅ™edem navolit perky.... muj craft má ve finale vzdy 253hp 167nosnost(ted už nenà tak důležitá staÄà 147(20mincraftingCD)) ... energy 3....fusion cells .)(platidlo) a pak mám volnou ruku....(jakože jsem schopen pÅ™ežÃt dost... a sám) al fonline by mÄ›l být o tamu.. gangu... a nadvládÄ› ... o podobnÄ›... aby se dalo na co prskat :D
Jimak:
No a v Äem je výhoda gangu? My hrajeme ted ve tÅ™ech a docela si vystaÄÃme. Pochybuju, že Älenstvà v gangu zabránà tomu, aby pÅ™i nahodném setkánà mÄ› sejmul rusak rotaÄakem ;D
Hololasima:
--- Quote from: Jimak on August 30, 2010, 01:49:16 AM ---No a v Äem je výhoda gangu? My hrajeme ted ve tÅ™ech a docela si vystaÄÃme. Pochybuju, že Älenstvà v gangu zabránà tomu, aby pÅ™i nahodném setkánà mÄ› sejmul rusak rotaÄakem ;D
--- End quote ---
V gangu si dáváš rusáky s rotaÄákama k snÃdani 8)
Jimak:
No osbnÄ› si nedokážu to pÅ™edstavit, ono já nejsem vůbec PvP hrÃ¡Ä ... Vždy jsme vyznával spÃÅ¡e PvM a RP, ale to po FOnline chtÃt je asi naivnà :) NavÃc vždy mám spÃÅ¡ postavu co stojà na té hodné stranÄ›, takže tady by to byl strana civilizace tj. NCR, Vault city Äi Bratrstvo oceli. Gangy už od nazvu jsou spÃÅ¡e tou Å¡patnou stranou ;D
Na rusaky s rotaÄakama bych použil staré dobré GM combo z UO: .kill .jail 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version