Other > Československé fórum

Hraní RPG alone...

<< < (6/7) > >>

Cpt.Rookie:
Napřed si prosím stáhni SDK a poté to porovnej co se týče implementovaných funkcionalit s 2238 serverem. Ano, některé věci jsou hardcoded a musí se s nimi při psaní scriptů počítat, nicméně ke "stavění na vodě" to má _hodně_ daleko.

Alwar:
Zdravím.
Omlouvám se za spoždění s odepsáním. Hromada práce, pak přišli svátky...ty nebudu moc rozvádět :-).

V týmu byly 4 lidé, ale dva během svátků odešli z důvodu "nedostatku času". Jeden překladatel se mi během svátků přihlásil,že by to chtěl zkusit. Současnost: Scriptování a vývoj map zbylo teď už jen na mě, což je na hlavu. Doufám,že mě přijdete do Bohnic navštívit, až mi z toho hrábne (budu ten s maketkou atomovky). Zbývající dva lidé se zabývají překladem.

Pokud máte zájem přidat se do týmu, tak vítáme každého, kdo to myslí vážně ;-).

Alwar:
Pokud přemýšlíte o vstupu do týmu, ale nevíte zda na to máte, tak pozorně čtěte:

Překladatelé:
Překládá se z ruštiny(překlad s pomocí translátoru, tak abyste pochopili význam věty a následné přeložení Vámi...pokud neumíte přímo i rusky :-))
Překlad AJ: Znalost anglického jazyka psaným slovem (herní dialogy)
Překlad ČJ/SK: Překlad dokumentace a komentářů v kódech do ČJ/SK

Scripter: výhodou znalost jakéhokoliv jazyka vycházejícího z Cčka(rychleji pochopíte AngelScript). Rozhodně chuť naučit se AngelScript a pevné nervy :-).
Vývojář map: Rozhodně pevné nervy a trpělivost :-), základní znalost angličtiny (dokumentace je již přeložena do češtiny), případně zaučím
Webmaster: Zkušenosti se správou fóra,tvorbou webu (HTML,CSS,PHP,...).
Správce síťě: Zkušenosti se správou serveru

Do budoucna nějací betatesteři, moderátoři a Game Masteri (hádám,že o tohle bude jako jediné zájem :-))

Pokud máte zájem napište na t.choren@seznam.cz

Alwar:
Tak svítá na lepší časy :-). V týmu je přes 15 lidí a další mi píší :-)... jen jsme překopali komplet původní koncept :-), ale k lepšímu :-).

Alwar:
Projekt má slušný ohlas a vývoj se řítí kupředu jak balistická střela :-). Z toho důvodu jsem se rozhodl založit reprezentativní stránky projektu.

Informace o projektu naleznete na www.fonline.cz

Sepsali jsme návody pro většinu z vývojových nástorojů, takže pokud někdo přemýšlíte, že byste si zkusili něco v tom enginu udělat, ale nevíte jak, tak je dost možné, že odpověď najdete u nás na webu v sekci tutorialy ;-). Pokud to tam ještě není, tak je k dispozici fórum nebo se můžete zeptat na support@fonline.cz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version