Other > Československé fórum
Hranà RPG alone...
Cpt.Rookie:
NapÅ™ed si prosÃm stáhni SDK a poté to porovnej co se týÄe implementovaných funkcionalit s 2238 serverem. Ano, nÄ›které vÄ›ci jsou hardcoded a musà se s nimi pÅ™i psanà scriptů poÄÃtat, nicménÄ› ke "stavÄ›nà na vodÄ›" to má _hodnÄ›_ daleko.
Alwar:
ZdravÃm.
Omlouvám se za spoždÄ›nà s odepsánÃm. Hromada práce, pak pÅ™iÅ¡li svátky...ty nebudu moc rozvádÄ›t :-).
V týmu byly 4 lidé, ale dva bÄ›hem svátků odeÅ¡li z důvodu "nedostatku Äasu". Jeden pÅ™ekladatel se mi bÄ›hem svátků pÅ™ihlásil,že by to chtÄ›l zkusit. SouÄasnost: Scriptovánà a vývoj map zbylo teÄ už jen na mÄ›, což je na hlavu. Doufám,že mÄ› pÅ™ijdete do Bohnic navÅ¡tÃvit, až mi z toho hrábne (budu ten s maketkou atomovky). ZbývajÃcà dva lidé se zabývajà pÅ™ekladem.
Pokud máte zájem pÅ™idat se do týmu, tak vÃtáme každého, kdo to myslà vážnÄ› ;-).
Alwar:
Pokud pÅ™emýšlÃte o vstupu do týmu, ale nevÃte zda na to máte, tak pozornÄ› ÄtÄ›te:
Překladatelé:
PÅ™ekládá se z ruÅ¡tiny(pÅ™eklad s pomocà translátoru, tak abyste pochopili význam vÄ›ty a následné pÅ™eloženà Vámi...pokud neumÃte pÅ™Ãmo i rusky :-))
Překlad AJ: Znalost anglického jazyka psaným slovem (hernà dialogy)
Překlad ČJ/SK: Překlad dokumentace a komentářů v kódech do ČJ/SK
Scripter: výhodou znalost jakéhokoliv jazyka vycházejÃcÃho z CÄka(rychleji pochopÃte AngelScript). RozhodnÄ› chuÅ¥ nauÄit se AngelScript a pevné nervy :-).
Vývojář map: RozhodnÄ› pevné nervy a trpÄ›livost :-), základnà znalost angliÄtiny (dokumentace je již pÅ™eložena do ÄeÅ¡tiny), pÅ™ÃpadnÄ› zauÄÃm
Webmaster: Zkušenosti se správou fóra,tvorbou webu (HTML,CSS,PHP,...).
Správce sÃťě: ZkuÅ¡enosti se správou serveru
Do budoucna nějacà betatesteři, moderátoři a Game Masteri (hádám,že o tohle bude jako jediné zájem :-))
Pokud máte zájem napište na t.choren@seznam.cz
Alwar:
Tak svÃtá na lepšà Äasy :-). V týmu je pÅ™es 15 lidà a dalšà mi pÚà :-)... jen jsme pÅ™ekopali komplet původnà koncept :-), ale k lepÅ¡Ãmu :-).
Alwar:
Projekt má sluÅ¡ný ohlas a vývoj se Å™Ãtà kupÅ™edu jak balistická stÅ™ela :-). Z toho důvodu jsem se rozhodl založit reprezentativnà stránky projektu.
Informace o projektu naleznete na www.fonline.cz
Sepsali jsme návody pro vÄ›tÅ¡inu z vývojových nástorojů, takže pokud nÄ›kdo pÅ™emýšlÃte, že byste si zkusili nÄ›co v tom enginu udÄ›lat, ale nevÃte jak, tak je dost možné, že odpovÄ›Ä najdete u nás na webu v sekci tutorialy ;-). Pokud to tam jeÅ¡tÄ› nenÃ, tak je k dispozici fórum nebo se můžete zeptat na support@fonline.cz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version