Other > Zaginione holotaśmy
Fonline 3D
Perteks:
Rzeczywiście modele Kaprova dają jakąś nadzieje. Nikt widze,że mojej ironi o plastikowości postaci nie zrozumiał.
Jestem ciekaw jak będzie wyglądać końcowy efekt póki co chodzenie postaci jest jak na wybiegu piękności
jan0s1k:
--- Quote from: Pudzian_Koks on February 07, 2011, 08:57:42 pm ---Do wszystkich userszkodników typu Rascal oraz lodowaty - nic nie wiecie o 3D to dlaczego krytykujecie i piszecie, że ojej nie ma flaczków i keczupu i już jest beznadziejne, lepiej męczyć się z 10 tys. obrazków niż zrobić prosty model w 3D, który można DOWOLNIE modyfikować, polepszać, dodać nowe wdzianka, skiny, włosy, BRONIE itp.
Jak już ktoś wspomniał (SmartCheetah chyba ;) - pozdrawiam) SPECJALNA ŚMIERĆ czyli serie z miniguna (flaki, krew, odpadające kończyny), strzały z broni energetycznej i plazmowej, granaty, bazooka będą DODANE PÓŹNIEJ, bo JEST Z TYM DUŻO PRACY. Twórca modelu obecnie zajmuje się tworzeniem animacji, nakładaniem przekonwenterowanych tekstur pancerzy z VB oraz kilku innych sprawach związanych z tym wszystkim.
Polecam wszystkim dokładnie przeczytać i poprzeglądać materiały w odpowiednim temacie a dopiero później krytykować. Również zaznajomcie się z modelami VB (Van Buren dla niewiedzacych :D) i porównajcie z modelem Karpov'a.
A teraz trzeba pakować i pamiętajcie - nie ma opierdalania się!
--- End quote ---
Czytałem, oglądałem, testowałem na sdk to 3d jakie tam było i powiem, że co by to nie było toto będzie kupa, bo nie zrobią tak tego 3d, by się zachowywało jak 2d modele... Gra straciła już dawno klimat Fallouta o ile go w ogóle posiadała, a z modelami 3d to ta gra chyba tylko tilesy i ściany będzie miała tylko wspólnego -.- Poza tym, ja już sobie po wprowadzeniu 3d na swoim komputerze chyba nie pogram, nie widzi mi się granie z 0.5 fps :P
kubako:
Hej mam kilka pytan do tych 3D modeli....
1. Jak mozna grac modelami 3D czy mozna grac na serwerze 2238?
2. Czy mozna zrobic prywatny serwer? Jak tak to wytlumaczcie co pobrac i jak taki serwer wyglada. Czy to jest tak jak 2238?
3. Ile jeszcze pozostalo rzeczy do zrobienia z 3D?
headshot:
W każdym jednym community poszłoby zaraz kilka niewybrednych hasełek w stylu "Użyj searchałki, a nie się głupio pytasz", ale że my jesteśmy przerażająco milutcy i tolerancyjn więc powiem.
1. Modelami trójwymiarowymi nie możesz grać na serwerze 2238. Dev team planuje, bądź planował to jednak zmienić.
2. Tak, używając SDK. Opis użytkowania SDK znajdziesz (niestety dla co poniektórych w języku angielskim) tutaj. Tak tutaj.
3. Zostało jeszcze wiele. Jeśli bardzo interesują Cię modele 3D zapraszam do śledzenia odpowiednich tematów na forum
traderowski:
Świetne te modele od Karpova i jakie klimatycznooryginalne że tak powiem :D Coś mnie kusi aby zacząć nauke z 3D MAX akbo innym programem graficznym :P Kurcze gdybym tylko mial motywacje i czas....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version