Nie wiem czy któryś z użytkowników to przede mną zaproponował, ale ja zamiast Permadeath (zginiesz-zaczynasz od nowa) wprowadziłbym przedłużanie respawnu (replication) postaci po jego śmierci w zależności od poziomu postaci, im wyższy poziom danej postaci tym dłużej by się czekało na jego respawn a do tego czasu zwłoki postaci leżały by tam gdzie zginęły, co by ułatwiło liczenie ile wróg stracił bojówek i czy jest zdolny do bronienia/podbijania dalszych miast.Dla przykładu wprowadziłbym coś w tym stylu:Postać z poziomem:1-5 ~ 30min oczekiwania...Zrobiłem odstęp czasowy w poziomach, gdzie bez Traits Skilled odblokowuje się nowy perk który przeważnie bardzo ułatwia grę, co zachęcałoby graczy do nabicia przed PvP najwyższego poziomu mimo najdłuższego czasu oczekiwania.
a zasady to zasady i klient który je łamie jest do odjebania. Schwartz to lama, bez ssa gówno by zrobił to go wziął i się cieszył że rozwalił innych którzy mieli noże i widelce lol
Alting, kurwa alting ;] Ty myślisz, że ktoś by czekał aż mu się postać odblokuje? Nie dość, że obecnie gra ~200 graczy w tym alty to po takim "realizmie" wprowadzonym do gry ta liczba drastycznie się zmniejszy.
Wipe jest na ogół poprzedzony wcześniejszą bardzo intensywną pracą dev teamu. Czy ktoś naprawdę myśli, że oni w wakacje majstrują przy fonline? Dam sobie wydłubać lewe oko Wichury, że nie będzie żadnego wipa w najbliższym czasie.