Other > Zaginione holotaśmy

roleplaying servers

<< < (6/7) > >>

Pudzian_Koks:
Cool story bro.

Floodnik:
Odpowiedź trochę spóźniona, ale wczoraj dopiero zostałem odbanowany. Proponuję zajrzeć zawsze na stronkę http://fo.rplay.ru/ gdy ktoś szuka dobrego serwera FOnline. Tam jest m. in. podany jeden rosyjski serwer RP. Jednak nie grałem.

Troline2238:

--- Quote from: Imprezobus on January 29, 2011, 08:46:37 am ---
cóż, Wichura i jego przydupasy są w o tyle niezłej sytuacji, że nie dostali bana i nie robią 10go konta by go unikać. Wyjdź.

Co do sedna tematu. Normalne community napisało by po prostu "BYŁO, SZUKAJ I WYPIERDALAJ". Tylko my lubimy rozwlekłe wypowiedzi ;)

--- End quote ---

Wichura dostał bana :D owned jeden przydupas z głowy :)

vilaz:

--- Quote from: Troline2238 on February 08, 2011, 04:24:13 pm ---Wichura dostał bana :D owned jeden przydupas z głowy :)

--- End quote ---
Nie pierwszy to, nie ostatni raz.

headshot:

--- Quote ---Troline2238
Speech: 0%
Banned
--- End quote ---

Odezwał się...

Powracając do tematu to nawet 2238 mógłby mieć zadatki na role playing. RP to styl gry, który muszą wypracować sami gracze, a nie typ serwera. Z tym, że wiele osób, które chcą zagrać ...nazwę to bardziej kreatywnie jest zwykle gaszonych przez idiotyzm dość dużej części graczy. Niestety, taka jest smutna prawda i nie ma się co oszukiwać. Osobiście zagościłem na Pustkowiu w 2238 tylko przez to, że miałem nadzieję na coś wspólnego z Fallout. Tutaj jednak odbiegam trochę od wątku głównego na rzecz odwiecznej kwestii 2238: Fallout or not Fallout.

Nie-Rosyjskich serwerów roleplayowych nie ma, wyjdzie 2077, któremu dobrze życzę to może przełamie tę passę. Piszę "może" bo wszystko zależy od stopnia atrakcyjności serwera oraz aktywności moderatorów, a są to dwa czynniki, których nie znamy i nie poznamy póki 2077 nie będzie dostępny dla prostych pożeraczy gekonów. Jeśli ktoś zna rosyjski bardzo dobrze, to może spróbować http://fo.rplay.ru/ , jednak bez znajomości języka rosyjskiego nie będzie już tego upragnionego roleplayu.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version