Other > Zaginione holotaśmy
roleplaying servers
Majer:
Jakie buractwo.
To twój przywilej uzyskać odpowiedź, a nie nasz obowiązek udzielić jej.
Jakbyś jeszcze swoje zapytanie sformułował w kulturalny sposób, to może byś dostał to co chcesz, mimo bezczelnego lekceważenia naszego czasu.
roleplayer:
--- Quote from: Majer on January 28, 2011, 08:38:36 pm ---Jakie buractwo.
To twój przywilej uzyskać odpowiedź, a nie nasz obowiązek udzielić jej.
Jakbyś jeszcze swoje zapytanie sformułował w kulturalny sposób, to może byś dostał to co chcesz, mimo bezczelnego lekceważenia naszego czasu.
--- End quote ---
Buractwo to możesz na polu sobie zbierać. Napisałem to czego potrzebuje, więc przeciętny człek bez łaski napisałby, że niestety nie ma/nie zna takiego serwera/ów. Sformuowałem moją prośbę w sposób kulturalny, naturalny, normalny i proszę nie pisz głupot, bo póki co to Ty zachowujesz się chamsko wobec nowych userów. Czy ja w spobób wulgarny wyraziłem moją prośbę? Wytłumacz mi co jest złego w liście?
Wichura:
Wpadasz jak ekskrement w wentylator, piszesz lakoniczną do obłędu "listę", dodajesz pozdrowienia i liczysz, że tłum zbiegnie się, by na tacy podawać ci wszystko pod sam nos. Nawet nie zadałeś sobie trudu żeby poszukać, czy czegoś podobnego już nie było, a oczekujesz że ktoś będzie się trudził spisując ci (nieistniejące) serwery.
Co za ludzie.
vilaz:
kiepski start, ale przeciez mamy jeszcze czas. nowicjuszu, u nas jak w prawdziwym zyciu. ciocia wiki twoim radca i sluga. potem mozna przejrzec forum i w koncu ewentualnie zapytac.
protip: mamy tez irc'a
Zbieracz_Drewna:
kolejny fleeeejm a wichujem itp jego przydupasami się nie przejmuj dla nich rpg to stanie z łopatą w ncr i udawanie upośledzonych:)
Co do twojego pytania o serwery rpg to raczej z fonlinem jak na razie nic nie znajdziesz takiego
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version