Other > Zaginione holotaśmy

BoS - Inicjacja

(1/3) > >>

doktorek:
Pracuję Dla BoSu. Zebrałem dane z bunkra obok Necropolis i nie wiem z kim mam potem porozmawiac w Lost Hills.

Stalojsky Vladimir:
Porozmawiaj z Marcusem i przejmij miasto.

Tak na serio to wykonujesz jakieś zadanie?

manero:

--- Quote from: doktorek on January 24, 2011, 12:16:44 pm ---Pracuję Dla BoSu. Zebrałem dane z bunkra obok Necropolis i nie wiem z kim mam potem porozmawiac w Lost Hills.

--- End quote ---

Zdaje się, że nic więcej nie zrobisz bo jest to quest niedokończony. Napisz do Lexxa PMke może poprowadzi Ci tą przygodę do końca  ;D ;D ;D

Yvain:
Sam niedawno próbowałem tego questa. Skończyło się na tym, że Gorlak musiał mnie wyciągać z owego bunkra, bo jedne z drzwi na niższym poziomie nie otwierały się od wewnątrz.

Tak jak manero napisał zadania nie da się dokończyć gdyż cały BoS jest nieskończony, jedyne rozwinięte dialogi w Lost Hills da się prowadzić tylko z Jenna i Peterem w pokoju z workbenchem.

headshot:
Lepiej. W Shady Sands, w placówce Bractwa Stali, przez jakiś czas był gość, który zlecał dwa pierwsze questy (Przynieść 10 ogonów Radskorpionów, oraz wyszpiegować działającą Nuka-Cola Machine w Navarro), lecz Gorlak usilnie twierdzi, że tam go nie było. Zniechęcony dalszą karierą w Bractwie poszedłem do Lost Hills, gdzie nauczono mnie z kupy kamyków wyrabiać rakiety przeciwpancerne. Coś mnie pchneło i poszedłem to jednego jegomościa w sali treningowej na pierwszym piętrze, tego odzianego w pancerz wspomagany, który zlecił mi to samo zadanie z ogonami. Miałem przy sobie 10, lecz brak jest opcji dialogowej, którą oznajmiłbym dumnie, iż udało mi się zwalczyć zło Pustkowia w postaci Radskorpionów w liczbie dziesięciu osobników i na dowód przynieść ich ogony. Wygląda więc na to, że to jakiś robak (z ang. bug). Reasumując fakty, zakończyłem karierę w Bractwie zanim się tak naprawdę zaczęła.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version