Other > Zaginione holotaśmy

jakiś błąd

<< < (3/4) > >>

Florek:

--- Quote from: NaRaska on January 22, 2011, 01:51:18 pm ---no to cie zaskocze bo dzwi sie otwierają lecz przejsc sie przez nie nie da :D

--- End quote ---
On po prostu tam wcześniej nie był. Twoi koledzy jednak znają więzienie lepiej niż swoje własne bazy, toteż Wasze doświadczenia są dużo bogatsze. ;]

EDIT: A! I nie schylaj się po mydło!

LSD:
gm abuse trololololo.\

Saumax:

--- Quote ---Ej to moja postac moze umrzec po jakims czasie? Zauwazylem ze max ilosc lat to 60 - co sie stanie jak ktos takim 60 latkiem trafi do wiezienia? Umiera mu postac i musi zalozyc nowa czy jak?
--- End quote ---
no to taki 60 latek to pewnie przeżyje, zależy jednak od tego jak intensywna będzie zabawa w upuszczanie i podnoszenie mydełka z tłuszczu kretoszczura w towarzystwie merca z sledgehammer, więc uważaj aby dziadek nie dostał zawału ponieważ tutaj nie ma czegoś takiego jak NFZ ani ZUS i dupa nie dostaniesz odszkodowania ani Cię nie wyleczą

headshot:

--- Quote from: Janusz2238 on January 22, 2011, 11:17:27 am ---Wszystko zależy od tego, czy zdążyłeś spłodzić syna.

--- End quote ---

Jeśli nie - schyl się po mydło.

Red Dot:

--- Quote from: NaRaska on January 22, 2011, 09:16:23 am ---co sie stalo gdzie ja jestem????????????????

--- End quote ---

Chosen Soldiers:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version