Other > Zaginione holotaśmy

Odezwa*

(1/2) > >>

manero:
Witam. Jako, że mam  już ochotę rzucić tą grę w chuj stwierdziłem, że spróbuje zrobić ostatnią rzecz której jeszcze tutaj nie zrobiłem. A mianowicie przyczynić się do powstania grupy graczy zajmującej się wędrówką poprzez pustkowia w poszukiwaniu zarówno pvp jak i rp. Reasumując:

1. Jeśli masz ochotę radośnie ponakurwiać w piksele na Hinkleyu przy współpracy z w miarę doświadczonym graczem przy użyciu komunikatora głosowego.
2. Jeśli masz ochotę na radosne wypady z pukawkami przeciwko innym graczom na skalę mniejszą niż TC przy użyciu komunikatora głosowego.
3. Jeśli masz ochotę stworzyć historię swoją oraz swojej kompanii dając upust  role playowej złości.
4. Jeśli masz ochotę stworzyć zgrany zespół.

Napisz PMke bądź odezwij się na IRCu w celu uzyskania konkretniejszych informacji. Jedynym warunkiem który stawiam jest chęć i zapał do gry. Ja go straciłem, ale przy was planuje go odzyskać.

Pozdrawiam.

*Powyższe ogłoszenie nie ma ŻADNEGO związku z The Rogues albo BBS.

Daro:

--- Quote from: manero on January 09, 2011, 03:06:29 pm ---2. Jeśli masz ochotę na radosne wypady z pukawkami przeciwko innym graczom na skalę mniejszą niż TC przy użyciu komunikatora głosowego.

--- End quote ---

Z przykrością muszę stwierdzić, że poza TC, areną i walkami na encouterach PvP nie istnieje. O jakich wypadach tutaj mówisz?

Avoral:
Pm'ed :>

manero:

--- Quote from: Daro on January 09, 2011, 03:49:47 pm ---Z przykrością muszę stwierdzić, że poza TC, areną i walkami na encouterach PvP nie istnieje. O jakich wypadach tutaj mówisz?

--- End quote ---

Choćby o takim którego niestety wczoraj nie udało nam się zorganizować, wiesz o czym mówię. Poza tym non stop słyszę, że ktoś obstawił kopalnie mercami i NIC nie można z tym zrobić. Wierze w swoją kreatywność, a zanim powstał Hinkley właśnie z niej korzystałem np. walki w waterworks czy prywatnych bunkrach, samotne wypady do new reno. Poza tym nie szukam tutaj trybików do machiny tc tylko ludzi podobnych sobie. Tych z wyobraźnią. I nawet jeśli znajdzie się ich raptem kilku to i tak uznam, że było warto założyć ten temat. Bo gra w obecnej formie nie oferuje mi kompletnie nic.

Misiolap:
Locknięte na prośbę autora tematu.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version