Burster / Armorer návrhZdravím, když už tu rámcově podobný topic je, nebudu zakládat nové vlákno..
O co jde.. S kamarády (dohromady jsme 3) hrajeme párkrát v týdnu, sem tam osamoceně, jeden si vzal EW + craft energy, jeden BG + jejich craft a já bych rád rozjel správně SG + armorer. Pravda nevim kdo mi bude vyrábět něco kulišáčtějšího než SMGčko nebo Combat shotgun, ale budiž
ST: 7 - potřeba na Armorer 3
PE: 6 - asi by stačilo i 5, ale jeden bod mi zbyl
EN: 6 - musí být sudá a 6 je prý ideální
CH: 4 - tohle mě celkem dlabe, ale jestli chcem chodit ve skupině, je to nutnost + 1 jedno místo, kdyby se nám podařilo ještě někoho uhnat ze známých
IN: 6 - no, skillpointy navíc prostě
AG: 6 - se smallframem 8 ap, asi nejnižší akceptovatelná hladina ap
LK: 6 - Better Criticals je fajn
traits klasicky:
smallframe /
good natured - kor když chci využívat jen small gun, nejni důvod mít víc v big a energy
perky.. no trochu na divoko: 3lvl
Awereness, 7lvl
more critical, 9lvl
better critical, 12lvl
lifegiver, 15lvl
lifegiver,
teď pozor 18lvl
strong back , a 21lvl zaplácnut
more criticaltrochu mě mrzí, že mi nevyšly bodíky na Bonus Rate of Fire je to v tomhle smyslu rozhodnutí buď "velký nosit" nebo "rychlejc střílet", ale když už dělam zbroje, tak bych měl mít nějakou nosnost na rudy, aby bylo z čeho to vůbec kutit
Btw skilpointy mi vyšly: SG 169%, FA 105%, Doctor 32%, Repair 170%, OD 79% a
HP 202
kdyby jste měli nějaký komentář, nápad nebo kritiku tak vše určitě uvítám
btw dvě otázky mimo..
a) za jak dlouho vyprší závislost řekněmě na jetu nebo jestli možnost se jí zbavit ručně
b) pokud si najmu žodáka (2 charakter body), mám charisma 4, nechám ho někde stát, počítá se pořád za dva charaker body?
že bych mohl mít v partě 4 hráče? (4x 1 charakter bod) nebo jen dva hráče a zbytek mi stejně zabere žoldák i když jen stojí v základně?