Other > Zaginione holotaśmy
Fonline 2077
Imprezobus:
--- Quote from: Pudzian_Koks on January 07, 2011, 03:29:04 pm ---Troche ciezko z tym awareness i nickami... To jest awareness tak? Pytanie mam, jak bedzie wygladac komunikacja pomiedzy postaciami, np. jak bede chcial napisac cos moja postacia/RP lub napisac cos normalnie.
--- End quote ---
Nie, imiona pojawiają się przy postaci po najechaniu kursorem BEZ awarnessa, nie jest on konieczny. Ważny jest raczej sam ten wysiłek "spojrzenia" zamiast absolutnej wiedzy gdzie jest kto. W RT to troche powstrzyma od KoSowania ludzi. Tak myślę ;p
Pryszczu666:
Closed beta się już kręci ?
KerUr:
--- Quote from: Imprezobus on January 08, 2011, 06:15:37 pm ---
Nie, imiona pojawiają się przy postaci po najechaniu kursorem BEZ awarnessa, nie jest on konieczny. Ważny jest raczej sam ten wysiłek "spojrzenia" zamiast absolutnej wiedzy gdzie jest kto. W RT to troche powstrzyma od KoSowania ludzi. Tak myślę ;p
--- End quote ---
Dokładnie tak , choć nadal mam nadzieje ze Naparzanie na tym serwerze będzie ograniczone do minimum i zostaną wykorzystane inne możliwości udowadniania kto ma "mojszą racje"
Hydro:
--- Quote from: KerUr on January 08, 2011, 08:42:16 pm ---Dokładnie tak , choć nadal mam nadzieje ze Naparzanie na tym serwerze będzie ograniczone do minimum i zostaną wykorzystane inne możliwości udowadniania kto ma "mojszą racje"
--- End quote ---
Ja z kolei mam małą nadzieję na rozbudowę scavengingu czy na zwiększenie znaczenia co poniektórych umiejętności niebojowych jak outdoorsman, science etc
Hardcore:
mhmm ja mam szczera nadzieje ze bedzie mozna sobie zbierac wiele rzeczy z enco a same enco beda co namniej tak dobre jak na requiem , ze crafting , handel i walka to nie jedyne sposoby na stuff ( grajac w stalkera docenilem to ze mozna zawsze co nie co znalesc na ziemi lub gdzies w okolicy i nie musi byc to super sprzet)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version