Other > Zaginione holotaśmy

Karma i reputacja

<< < (3/4) > >>

Shande:
No nie wiem kazixxs, spróbuj na przykład złom posprzedawać, może nawet na tym zarobisz, ba! a wtedy każdy gang Cię przyjmie. 8)

marcek1989:

--- Quote from: Hardcore on December 31, 2010, 11:51:19 am ---kazixxs , zostajesz mistrzem ! idz na pole walki i pogon te trolle  , jestes nie do ruszenia.   A tak na serio ty tylko udajesz czy to jest na serio ? ;)

--- End quote ---
Bijesz kazika swoim trollingiem i pisowniooooom ;) SPOX MEN !1!11 JESTEM HARDKOREM !

Kaziu, sprzedawaj combat armory (te zielone) to nabijesz sobie dużo reputacji u NPC, ba! a nawet u graczy.

Hardcore:
mhmm widze ze marckowi i florkowi tez dzis cos nie idze z mysleniem , jakbyscie nie zauwazyli ze odpowiedz na pytanie  kazixxsa byla juz nawet powtorzona ... a on i tak tego nie zauwazyl . Byle tak dalej to bedzie coraz smieszniej :P
Ale dobra to powtorze : handlem mozna dobic tylko do 1k rep. u danej frakcji . Mhmm mozesz poprobowac poszukac sobie innych sposobow . A dla tych co niewiedzia to : biezesz jakis stuff(lub kapsle) , idziesz do handlarza , wchodzisz z nim w dialog(inaczej rozmowa) , potem szukasz opcji handlu(dla niektorych pewno jest to trudne),potem wybierasz przedmity (chodzi o te na sprzedaz ) ,wybierasz co chcesz kupic (wybierasz stuff lub kapsle) i kupujesz ( ew handlarz stwierdzi ze masz zamalo kapsli lub stuff-u wtedy trza albo dodac troche czegos od siebie albo odlozyc troche kapsli lub sprzentu) i tak o to masz ptk rep u danej frakcji ....
Prosze bardzo opisalem co chcialesz florek teraz bedziesz mogl sobie (wkoncu) cos kupic :P
Marcek: wiesz , takie rzeczy sie leczy .  ::)

marcek1989:

--- Quote from: Hardcore on December 31, 2010, 01:18:23 pm ---mhmm widze ze marckowi i florkowi tez dzis cos nie idze z mysleniem , jakbyscie nie zauwazyli ze odpowiedz na pytanie  kazixxsa byla juz nawet powtorzona ... a on i tak tego nie zauwazyl . Byle tak dalej to bedzie coraz smieszniej :P
Ale dobra to powtorze : handlem mozna dobic tylko do 1k rep. u danej frakcji . Mhmm mozesz poprobowac poszukac sobie innych sposobow . A dla tych co niewiedzia to : biezesz jakis stuff(lub kapsle) , idziesz do handlarza , wchodzisz z nim w dialog(inaczej rozmowa) , potem szukasz opcji handlu(dla niektorych pewno jest to trudne),potem wybierasz przedmity (chodzi o te na sprzedaz ) ,wybierasz co chcesz kupic (wybierasz stuff lub kapsle) i kupujesz ( ew handlarz stwierdzi ze masz zamalo kapsli lub stuff-u wtedy trza albo dodac troche czegos od siebie albo odlozyc troche kapsli lub sprzentu) i tak o to masz ptk rep u danej frakcji ....
Prosze bardzo opisalem co chcialesz florek teraz bedziesz mogl sobie (wkoncu) cos kupic :P
Marcek: wiesz , takie rzeczy sie leczy .  ::)

--- End quote ---
Nie było odpowiedzi jaką sobie życzył Kaziu. Kaziu doskonale wie, że trzeba handlować tylko nie wie co ma sprzedawać ;) więc napisałem mu aby sprzedawał CA.
A ty HARDKORZE nie trolluj, bo bolą mnie oczy od twoich marnych prowokacji.
PS. Jakie rzeczy się leczy lol? Od kiedy można leczyć jakieś rzeczy? :D może wyleczysz mi mój pancerz wspomagany? :D
PS2. To nie forka.pl czy gadu-gadu aby pisać takim, jakże potocznymi wypowiedziami.

kazixxs10:
Hadcrore odczep sie i nie zaczepiaj bo wkurza mnie to  smianie sie . Pytalm sie tylko co mam sprzedawac a ty sie smiejesz a sam nieumiesz odpowiedz mi . Dzieki innym za odpowidzi i pomoc . Bede sprzedawal combat armsors tylko zbiore dzo surowcow :D :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version