Other > Zaginione holotaśmy

Przedmioty startowe + Wybór lokacji startowej = System klas postaci

<< < (7/11) > >>

SmartCheetah:
3d + enviroment z fallouta 1/2 faktycznie nie wygląda zbyt...higienicznie ;P Trochę tak na siłę. Ale w otoczeniu 3d wygląda już całkiem ok, tylko trzeba by skalibrować nieco prędkość poruszania z animacją żeby "nie pełzali".
Dlatego ja jestem za "full izometrycznym 3d" albo zwyczajnym izometrycznym 2d. 2,5d wygląda jak wygląda.

Hardcore:
wiesz 2,5d to malo fajnie wyglada ale ma swoje plusy a wszystkie nowe mapy w 3d  i dev team z 2238 to rzeczy ktore sie nie lacza

Kamilos93:
Ten mod od Janusza2238 nie działa z modelami 3D. Czy ktoś może wie jak to naprawić?

LSD:
a mnie szczerze mówiąć wkurwia wygląd tego bluesuita w VB. Po prostu jego anatomia mnie przeraża, wozi się jak ruski gangster spod remizy.

Jeżeli udało by się komuś zrobić grafikę 3d wyglądającą toćka w toćke jak sprite'y z F2 to byłby moim Bogiem i lodzik na koszt firmy ;o

Kamilos93:

--- Quote from: LSD on December 27, 2010, 09:30:27 pm ---a mnie szczerze mówiąć wkurwia wygląd tego bluesuita w VB. Po prostu jego anatomia mnie przeraża, wozi się jak ruski gangster spod remizy.

Jeżeli udało by się komuś zrobić grafikę 3d wyglądającą toćka w toćke jak sprite'y z F2 to byłby moim Bogiem i lodzik na koszt firmy ;o

--- End quote ---
W sumie to prawda, modele nie należą do klimatycznych i gołym okiem widać różnicę co jest... denerwujące. Jakby ktoś zrobił modele 3d prawie takie same jak oryginalne to "(...)byłby moim Bogiem(...)" ale bez lodzika :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version