Other > Zaginione holotaśmy

FOnline Requiem

<< < (17/30) > >>

LSD:
niech nie wprowadzają ang. bo chołota z 2238 przylezie.

Wichura:

--- Quote from: LSD on December 19, 2010, 09:40:54 pm ---niech nie wprowadzają ang. bo chołota z 2238 przylezie.

--- End quote ---
"h"

Poza tym bariera językowa nie stanowi tu przeszkody, jak widzę :>

Hardcore:
Wichura Wichura .... wiesz zobacz sobie na posty megan fox. Nie wszyscy maja tyle inteligencji i odwagi by lekko pokombinowac lub pogadac z ludzikami co pisza cyrylica . Wiesz niektorzy musza miec wszystko po ang. bo nie wyrabiaja a o wspolpracy juz nie wspomne , wiec pewnie tak dlugo jak Requiem nie bedzie w wiekszosci po ang to bedzie tam spokoj a ci co chca grac to beda sobie dobrze radzic bo na servie jest wiekszosc zagadnien raczej zrozumiala :)  

LSD:
wichura wybacz. Mam ie zamiast ff i nie podkresla mi bykow.

Jednak, cs znalazlo chwilke na requiem! Mozna to zauwazyc w hellu, gdzie armia "kamilkow" i "redciotarmy" atakuje i robi rozpiździel altami. Teraz wiadomosc do czlonkow cs: pokazaliscie swoja klase, teraz wracajcie na 2238. ::)

GuitarGuy:

--- Quote from: LSD on December 20, 2010, 12:20:53 am ---wichura wybacz. Mam ie zamiast ff i nie podkresla mi bykow.

Jednak, cs znalazlo chwilke na requiem! Mozna to zauwazyc w hellu, gdzie armia "kamilkow" i "redciotarmy" atakuje i robi rozpiździel altami. Teraz wiadomosc do czlonkow cs: pokazaliscie swoja klase, teraz wracajcie na 2238. ::)

--- End quote ---
W każdym razie zdobyłem nową zabawe w Hellu - jak podbiegają samobójczo mnie uderzyć to od razu odbiegam i giną tylko oni :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version