Other > Zaginione holotaśmy
FOnline Requiem
vilaz:
Tak zapomniałem wspomnieć... parę enco ciekawych i przydatnych. Jak wyżej wspomniane darmowe huntingi, trza się przyjrzeć leży tam też smg i pistol 10mm. Te można na barter groundsie wymienić na broń z amunicją w środku. Taadaa można expić sg.
Hardcore:
No to co jeszcze warto powiedziec ... w niektorych miastach sa skrytki na stuff np w NR za jednorazowe wejscie placi sie 100 monet nie caps
+ bonus :
uwazajcie na ammo bo jest go zwykle niewiele
marcek1989:
Klon TLA i Obka, nic nadzwyczajnego w tym serwerze nie widze. Nie mam pojęcia dlaczego się podniecacie tym serwerem, wszystko to już było i jest nudne.
- te same lokacja i miasta
- brak biegu podczas walki
- gameplay TLA i Obt
- crafting taki sam jak na TLA i Obt
- brak kreatywności
- cyrlica
+ inna alternatywa do gry
+ konkurencja dla 2238
Ot moje zdanie na ten temat.
Hardcore:
oj Marcek ile tam gralesz ? jak dobrze radzisz sobie na ruskich servach ? wiesz wogole czym sie rozni OBT2 TLA i Requiem ? "- te same lokacja i miasta" a to co za brednie ? jakby na 2238 tez nie bylo tych miast ... "- brak biegu podczas walki" i czemu to ma byc na - moze ty lubisz jak ci obiad spierdala z talerza ale ja nie :P
"- brak kreatywności" widac ze tam nie gralesz .... "- crafting taki sam jak na TLA i Obt" i ? inny znaczy gorszy ? "Klon TLA i Obka" jaki kurwa klon ?! wpierw pograj , i niech to bedzie wiecej niz 30 min .... + naucz sie ze nie wszystko co wyglada jak tla albo obt2 to jest klon ! i jak cyrlica jest zla , co najwyzej jest to lekkie utrudnienie dla inteligentnych ludzi a dla tych co maja problem z inteligencja problem jest to niczym mur chinski dla dla ...nawet nie wiem jak to okreslic ;P
vilaz:
STOP STOP STOP
Już widzę tłusty flame w zanadrzu. Marcek podał swoją opinię nt. servera oraz według niego + i - ma do tego pełne prawo. Uważasz inaczej? Podaj swoją rozbudowaną opinię nt. serva zamiast jechać po niezgodnościach (według ciebie) wypowiedzi oponenta.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version