Other > Zaginione holotaśmy

FOnline Requiem

<< < (29/30) > >>

Pudzian_Koks:
Co jest tam ciekawego oprocz wiekszego lvl cup?

vilaz:
...ferie...

--- Quote ---lvl cup
--- End quote ---
= kubek leveli ^^ chodziło ci raczej o level cap.

Jest "Polski team" ale szczerze nie sądzę żeby przyjął któregokolwiek z was. Weźta se zainstalujta i obejrzyjta. Z resztą to wszystko już było wałkowane, bawcie się dobrze macie całe 10 stron tematu do przeczytania.

Pudzian_Koks:

--- Quote from: vilaz on January 18, 2011, 12:38:34 pm ---...ferie...
 = kubek leveli ^^ chodziło ci raczej o level cap.

Jest "Polski team" ale szczerze nie sądzę żeby przyjął któregokolwiek z was. Weźta se zainstalujta i obejrzyjta. Z resztą to wszystko już było wałkowane, bawcie się dobrze macie całe 10 stron tematu do przeczytania.

--- End quote ---

To "...ferie..." to do mnie i czy to ma być prowokacja? ;-] Nie oceniaj ludzi po nicku kociaczku. Z miłą chęcią zagram na Requiem, a co tam nocki mam więc można expić.

vilaz:

--- Quote from: Pudzian_Koks on January 18, 2011, 12:41:30 pm ---To "...ferie..." to do mnie i czy to ma być prowokacja? ;-] Nie oceniaj ludzi po nicku kociaczku. Z miłą chęcią zagram na Requiem, a co tam nocki mam więc można expić.

--- End quote ---

Te "...ferie..." moje drogie słonko, było niewielkim nawiązaniem do combosa całkowicie bezużytecznych postów w wykonaniu: twoim, kazixxsa i xxxKamilaxxx.

Powtarzam, na wszystkie wasze pytania odpowiedź już padła w poprzednich postach. 10 stron do nadrobienia i tyle. :P

Pudzian_Koks:

--- Quote from: vilaz on January 18, 2011, 12:57:04 pm ---Te "...ferie..." moje drogie słonko, było niewielkim nawiązaniem do combosa całkowicie bezużytecznych postów w wykonaniu: twoim, kazixxsa i xxxKamilaxxx.

Powtarzam, na wszystkie wasze pytania odpowiedź już padła w poprzednich postach. 10 stron do nadrobienia i tyle. :P

--- End quote ---
Moje posty nie sa bezużyteczne kotku, proszę nie porównuj mnie do kogoś kto jest trollem :-) Uwielbiam teksty w stylu odpowiedź już była tylko ty, cepie (wstaw tu noob/troll/idiota/coś innego) jej nie widzisz. Ludzie, ludzie nigdy się nie zmienią. Zawsze trzeba być wrednym dla kogoś, o tak.
Dziekuje za odpowiedz i zegnam.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version