Other > Zaginione holotaśmy
Problem ze SPECIAL
traderowski:
Ja piernicze kolo chce zrobić postać i już mu dojeżdzacie z tymi altami że gain perk to źle itd.
Wichura:
Jak chce zrobić źle, to czemu nie doradzić jak ma zrobić dobrze?
Red Dot:
--- Quote from: traderowski on December 17, 2010, 01:07:48 pm ---Ja piernicze kolo chce zrobić postać i już mu dojeżdzacie z tymi altami że gain perk to źle itd.
--- End quote ---
Gdyby mu tego nie doradzili, to musiał by stracić sporo czasu zanim byłby w stanie kupić profesję - a dokładnie do momentu zdobycia gain perception.
traderowski:
Spoko i w takim wypadku trzeba usunąć połowę perków do wyboru bo są nieużyteczne :P Ja tam na poczatku grałem postacią z fallout 1/2 i mimo, że było mi trudno to jakoś bardziej byłem związany z bohaterem. Teraz przez te porady mam szablonowego cyborga :P
Wiem, że te porady są pomocne ale szkoda, że każdy gracz stosuje gotowe buildy itp.
Wichura:
Nie gadaj, naprawdę otagowałeś Speech?
To od gracza zależy, jakimi ludzikami biega. Chcesz cyborga robisz cyborga, chcesz medyka z 1 ST robisz medyka z 1 ST (mieliśmy kiedyś takiego w szeregach sierocińca, coś tam jeszcze miał dziwnego, ale nie pamiętam detali). Mój główny ludzik to taki mutant, że właściwie sam nie wiem, jak go nazwać. Na troll-build zbyt przydatny, na rasową taksówkę za mało pojemny, na bojówkę zbyt nieudaczny. A biega mi się nim zacnie, tylko trochę z Outdoorem poszalałem bez sensu, 150-175 wystarczy w zupełności.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version