Other > Zaginione holotaśmy
nazwy serwerów
skejwen:
Megan - jestes fajowy, a teraz zbastuj.
Ciekawi mnie wielce kwestia psa.
Tomowolf:
Ehh i kłócicie się o wirtulane pikselki - toż to gorsze niż paint a wy potraficie z tego wywołać burzę i nie iść do szkoły (oj zue dzieci).
Co do GMa to się nie wypowiem bo sprawa jest jasna i kakao i w ogóle: - Taka jest prawda, że jeżeli ktoś dojdzie do władzy to sobie może jej używać a wasze skromne uwagi na temat że biegał pieskiem czy innym kretoszczurem nie robi mu żadnej winy - więc jeżeli wam się to nie podoba to napiszcie do kurwy nędzy do developera i tyle a nie flejmujecie i offtopujecie na domiar skejwana czy jak mu tam leci. Jeszcze raz wasz prosze - nie bądzcie noobkami.
TheRiot!:
dzisiaj wbiłem do klamath w poszukiwaniu informacji odnośnie serwera, co ciekawe mimo że było tam dużo ludzi w CA itp, nikt nie był agresywny. Ba! nawet jak pies zaczął mnie gryźć to pomogli mi go zabić i pozbyć się chmary NPC! bardzo przyjacielscy ludzie ;)
Gdy powiedziałem że jestem nowy to jeden dał mi jakieś zabawki, inny podał dobry build na początek. Naprawdę nieźle! ;)
Hardcore:
Riot a ten bulid jest pod ? Chetnie bym sie dowiedzial :)
TheRiot!:
koleś mi podał na bg-eg-doc co było dla mnie zaskokiem, nie wiem ale pewnie coś się z tego da wyciągnąć.
Dlatego prosiłbym o jakiś kalkulatorrr! ;x
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version