Other > Zaginione holotaśmy
nazwy serwerów
TheRiot!:
brak biegania = każda walka kończy się czyjąś śmiercią.
jakby zrobili konsole po angielsku ( czyli te ' was hit for no damage ' ) to bym z chęcią grał.
maszrum:
--- Quote --- ' was hit for no damage '
--- End quote ---
akurat to jest po angielsku, po rosyjsku sa tylko nazwy przedmiotow i niestety opisy postaci, nigdy nie wiem kiedy jest ranna a kiedy zdrowa :p
btw. to server dla organizacji, nie gangow. jutro startujemy z wlasnym, otwartym dla wiekszosci graczy ..tak sadze.
vilaz:
--- Quote from: maszrum on December 14, 2010, 04:59:20 pm ---akurat to jest po angielsku, po rosyjsku sa tylko nazwy przedmiotow i niestety opisy postaci, nigdy nie wiem kiedy jest ranna a kiedy zdrowa :p
btw. to server dla organizacji, nie gangow. jutro startujemy z wlasnym, otwartym dla wiekszosci graczy ..tak sadze.
--- End quote ---
Awarness weee :]
Red Dot:
Widziałem że Linnea już pomyka ;) na niebiesko z młotkiem - grubo.
Zapomniałem wcześniej dodać że nie ma ograniczeń w relogach i zapewne w multilogach :o to może spowodować zabawne sytuacje.
btw MSH ilu będzie was tam grało?
MeganFox:
--- Quote from: maszrum on December 14, 2010, 09:03:38 am ---brak biegania na poczatku moze meczyc i przeszkadzac ale mozna sie szybko przyzwyczaic, gorzej z cyrlica w ktorej sa wsyzstkie itemy
my sie przenosimy wieksza grupa, zreszta nie tylko my.. wszystkie wieksze i mniejsze gangi maja juz dosc 2238, tak wiec wydaje mi sie ze to tylko kwestia dni i na 2238 zostanie tylko ncr :p
moze w koncu developerzy sie obudza bo 2238 jest teraz tak nudne jak nigdy dotad
--- End quote ---
Jest nudne i dev2338 team ssie palke ostatnio, ale nie wiem niby ktore gangi sie przenosza? chyba ruscy conajwyzej bo nikt nie jest tak pojebany zeby grac w gre w ktorej nic nie umie przeczytac lol. lamiglowka dla hardkorow.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version